2000 TL bandında kablosuz gaming kulaklık önerisinde bulunur musunuz?
dostum yapabılırsen butceyı 3k yapmalısın 3kdan baslıyor elı yuzu duzgun kaablosuzlar bende 3k ya arıyorum uzun suredir bu butcede bıle ındırım beklemek gerekıyor2000 TL bandında kablosuz gaming kulaklık önerisinde bulunur musunuz?
max çıkabileceğim şuanlık 2500 biraz bekleyip alabilirim bu kulaklığı indirim vs olursa![]()
ATK Neptune N9 Wireless Kulaklık
Kulaklık ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
bütce cıkar mı?
bayramda olabilir belki bekle istersenmax çıkabileceğim şuanlık 2500 biraz bekleyip alabilirim bu kulaklığı indirim vs olursa
fuxi serisini biraz araştırma fırsatım oldu bazı kullanıcılar gayet güzel diyor bazı kullanıcılarda beğenmediklerini söylüyorlar gecikme,ses boğukluyo falan olduğunu söylediler çok içime sinmemişti ama yine bi araştırayımknk hiç bütçeyi falan zorlama havit fuxy 3 işini çok çok rahat görür hem bt hem usb bağlantısı hem kablolu bağlantısı var
az daha vereyim dersen fuxy 6 var ben aktif olarak 3 kullanıyorum çok memnunum işini çok çok görecektir linkleri abırakıyorum
![]()
Havit Gamenote Fuxi-H3 Gaming Oyuncu Mikrofonlu Kulaklığı 7.1 - 4 Modlu (BT, 2.4Ghz, Type-C, 3.5mm) - Fiyatı, Yorumları
Gamenote Fuxi-H3 Gaming Oyuncu Mikrofonlu Kulaklığı 7.1 - 4 Modlu (BT, 2.4Ghz, Type-C, 3.5mm) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyolwww.trendyol.com
![]()
Havit Gamenote Fuxi-H6 Gaming Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı 7.1 - 4 Modlu (BT, 2.4Ghz, Type-C, 3.5mm) - Fiyatı, Yorumları
Gamenote Fuxi-H6 Gaming Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı 7.1 - 4 Modlu (BT, 2.4Ghz, Type-C, 3.5mm) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyolwww.trendyol.com