apple telefonuma kablosuz mikrofonu da sesi de çok kaliteli bir kulaklık arıyorum. Airpods yazmayın lütfen olmasa daha iyi olur daha uyguna çok daha kalitelileri varmış sanırım bildiğiniz önerdiğiniz var ise yardımcı olur musunuz ?
bu model var indirimde önermişlerdi bayağıapple telefonuma kablosuz mikrofonu da sesi de çok kaliteli bir kulaklık arıyorum. Airpods yazmayın lütfen olmasa daha iyi olur daha uyguna çok daha kalitelileri varmış sanırım bildiğiniz önerdiğiniz var ise yardımcı olur musunuz ?
Teşekkürler araştıracağım başka fikirleri de alabilirim.
edifier x3s de olabilirTeşekkürler araştıracağım başka fikirleri de alabilirim.
Samsung Galaxy Buds 2 tavsiye ederim. Fiyat performans olarak gayet iyi, ses kaliteside güzel.apple telefonuma kablosuz mikrofonu da sesi de çok kaliteli bir kulaklık arıyorum. Airpods yazmayın lütfen olmasa daha iyi olur daha uyguna çok daha kalitelileri varmış sanırım bildiğiniz önerdiğiniz var ise yardımcı olur musunuz ?
Tek problem iphone da uygulamasını kullanamazsın. Ama dokunmatik vs kullanabilirsinSamsung Galaxy Buds 2 tavsiye ederim. Fiyat performans olarak gayet iyi, ses kaliteside güzel.
hocam buds lar kulak iltihapına neden oluyor diyorlardı hala geçerlimiSamsung Galaxy Buds 2 tavsiye ederim. Fiyat performans olarak gayet iyi, ses kaliteside güzel.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tek problem iphone da uygulamasını kullanamazsın. Ama dokunmatik vs kullanabilirsin
Oda nerden çıktı? Hiç öyle bir şey duymadım ve neden öyle olsun?hocam buds lar kulak iltihapına neden oluyor diyorlardı hala geçerlimi
Oda nerden çıktı? Hiç öyle bir şey duymadım ve neden öyle olsun?
Buds pro için söylemişler , bilemiyorum. Kullanıyorum artık zamanla öğrenirim doğruluğunuSamsung doğruladı: Kulaklıkları iltihaba neden oluyor
Güney Kore'den, Samsung’un yeni kablosuz kulaklıklarının kulak iltihabına ve rahatsızlığına neden olduğunu iddia eden raporlar ortaya çıktı. İşte detaylar..shiftdelete.net