kablosuz kulaklık önerisi

vrnt

80+
Reaksiyon skoru
8
apple telefonuma kablosuz mikrofonu da sesi de çok kaliteli bir kulaklık arıyorum. Airpods yazmayın lütfen olmasa daha iyi olur daha uyguna çok daha kalitelileri varmış sanırım bildiğiniz önerdiğiniz var ise yardımcı olur musunuz ?

apple telefonuma kablosuz mikrofonu da sesi de çok kaliteli bir kulaklık arıyorum. Airpods yazmayın lütfen olmasa daha iyi olur daha uyguna çok daha kalitelileri varmış sanırım bildiğiniz önerdiğiniz var ise yardımcı olur musunuz ?
bu model var indirimde önermişlerdi bayağı
@Evil Belief

• Beğen
Reaksiyonlar: vrnt
  • Beğen
Samsung Galaxy Buds 2 tavsiye ederim. Fiyat performans olarak gayet iyi, ses kaliteside güzel.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Samsung Galaxy Buds 2 tavsiye ederim. Fiyat performans olarak gayet iyi, ses kaliteside güzel.
Tek problem iphone da uygulamasını kullanamazsın. Ama dokunmatik vs kullanabilirsin

• Beğen
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Tek problem iphone da uygulamasını kullanamazsın. Ama dokunmatik vs kullanabilirsin
hocam buds lar kulak iltihapına neden oluyor diyorlardı hala geçerlimi

tcl kulakta bence o kadar iyi durmuyor. Ağrı yapmıyor fakat kulaklık yapısı gereği sürekli bende düşüyor.

Yaani kala kala airpods a mı kalacagız sonun da :d

Geri