Çift tıklama sorunu var diyenler çok o yüzden sıcak bakmıyorum ve yeni çıkmış güncel bir şey arıyorum.Gpro x superlight öneririm. Bayadır kullanıyorum şimdiye kadar kullandığım en iyi mouselardan. Daha iyisi var mıdır elbette vardır.
Bu tip mouselar elime uymuyor maalesef rahatsız hissediyorum kullanırken.Wraith Esports
Türkiye'nin espor ekipmanı markası. Cosmic Glass Mousepad, Hoverpad Skatez, Armor Grip Tape. Lamzu ve Ninjutso Türkiye Distribütörü.wraithesports.com
hiç yaşamadım 2 yıldır kullanıyorum. Tıklasa bile switch sorununu çözmek basit.Çift tıklama sorunu var diyenler çok o yüzden sıcak bakmıyorum ve yeni çıkmış güncel bir şey arıyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bu tip mouselar elime uymuyor maalesef rahatsız hissediyorum kullanırken.
Önerin için sağol yinede.
aktif en iyi mouse budur hocam (bence)Wraith Esports
Türkiye'nin espor ekipmanı markası. Cosmic Glass Mousepad, Hoverpad Skatez, Armor Grip Tape. Lamzu ve Ninjutso Türkiye Distribütörü.wraithesports.com
Lamzu Atlantis önerecektim ama eline olmuyormuş deathader v3 pro olabilir
Ergonomik açıdan bu daha iyi duruyor. Önceden de bu tip kullanıyordum.![]()
Razer DeathAdder V3 Pro Black RZ01-04630100-R3G1 30000 DPI 5 Tuş Optik Siyah Kablosuz Gaming (Oyuncu) Mouse - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
![]()
Razer Deathadder V3 PRO Beyaz Kablosuz Gaming Mouse
Razer Deathadder V3 PRO Beyaz Kablosuz Gaming Mouse fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr