- Bütçe
- 3000
oynanan oyunlar valorant csgo aim gerektiren oyunlar o yüzden kablosuz iyi bi mouse istiyorum elim ortalam ne büyük ne küçük tutuşum palm grip önerilerinizi bekliyorum kafamda şuanlık vxe r1 pro yada max var
asus tuf gamıng m4 al benceoynanan oyunlar valorant csgo aim gerektiren oyunlar o yüzden kablosuz iyi bi mouse istiyorum elim ortalam ne büyük ne küçük tutuşum palm grip önerilerinizi bekliyorum kafamda şuanlık vxe r1 pro yada max var
pilli düşünmüyorum bi o kadar da pile para veriyoruzasus tuf gamıng m4 al bence
pilli düşünmüyorum bi o kadar da pile para veriyoruz
kablolu olarak gladius 2 varbende arıyorumda biraz daha bütce düşük önerileriniz nedir
kablolu olarak gladius 2 var
attack shark r1 var sarı sitede sıfır açılmamışları 1000 tl den başlıyorbende arıyorumda biraz daha bütce düşük önerileriniz nedir
havit storede avrdı hocam bir model güzel standı falan avr oraya bakkablosuz olarak ne var
attack shark r1 var sarı sitede sıfır açılmamışları 1000 tl den başlıyor
hocam click kısmında gıcırtı oluyordu galiba bütce max 2kattack shark r1 var sarı sitede sıfır açılmamışları 1000 tl den başlıyor
başka varmıydı hocam havitle ilgili kötü bi anım vardahavit storede avrdı hocam bir model güzel standı falan avr oraya bak
Mesaj otomatik birleştirildi:
![]()
Havit Gamenote MS979WB RGB Wireless Gaming Mouse
Havit Gamenote MS979WB RGB Wireless Gaming Mouse 3 Modlu + Şarj İstasyonuwww.havitstore.com.tr