Neler Yeni

Kablosuz Mouse Önerisi (Bütçem 4k)

SEmrey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
255
İsim
Emre
yok karıştırmadım 3 boyunu da kullandım bana çok küçük geldi tutarken baya zorlandığım için satmıştım. Max olanı almanı tavsiye ederim.
Beast X Mini kullansaydınız o zaman daha çok kafayı yerdiniz, ayrıca o kişiden kişiye göre değişir hangisini alcağı, en başta yazdığım gibi ''Tutuşuna ve el ölçülerine göre değişir''

seyfx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Seyfullah
Beast X Mini kullansaydınız o zaman daha çok kafayı yerdiniz, ayrıca o kişiden kişiye göre değişir hangisini alcağı, en başta yazdığım gibi ''Tutuşuna ve el ölçülerine göre değişir''
miniyi 5 dkkdan fazla tutmadım elimde. El ölçülerini ve tutuşunu söylese daha doğru öneriler yapılabilir.

SEmrey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
255
İsim
Emre
Hangi sitede 1k hocam
Temu'da satılıyor, hatta konusu var. Ürün yurtdışından geliyor, 2-3 hafta içinde eline geçmiş olur klavye. O fiyata daha iyi klavye bulamazsın. Bende aldım kullanıyorum kapak fotoğrafımda gözüküyor.

warg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Serkan
miniyi 5 dkkdan fazla tutmadım elimde. El ölçülerini ve tutuşunu söylese daha doğru öneriler yapılabilir.
Hocam palm grip şeklinde tutuyorum. Superlight 2 uygundur galiba
Mesaj otomatik birleştirildi:

Temu'da satılıyor, hatta konusu var. Ürün yurtdışından geliyor, 2-3 hafta içinde eline geçmiş olur klavye. O fiyata daha iyi klavye bulamazsın. Bende aldım kullanıyorum kapak fotoğrafımda gözüküyor.

Hocam bütçemi 2k'ya da çıkarabilirim daha iyi bi klavye varsa

2necro

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Emre Çiloğlu

Logitech G G502 X PLUS almayı düşünüyorum öneren olmamış sebebini anlatabilir misiniz alınır mı?​

seyfx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Seyfullah

Palm için deathadder v3 pro daha iyi . Pulsar Xlite v3 es ya da sword x de uygun olabilr. Daha ekonomik bir seçenek olarak da Lamzu Thorn bakabilirsin

Logitech G G502 X PLUS almayı düşünüyorum öneren olmamış sebebini anlatabilir misiniz alınır mı?​

Basilisk v3 pro al bunun yerine. Daha iyi daha güncel bi mouse tasarım olarak da daha güzel bence

warg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Serkan
Palm için deathadder v3 pro daha iyi . Pulsar Xlite v3 es ya da sword x de uygun olabilr. Daha ekonomik bir seçenek olarak da Lamzu Thorn bakabilirsin

Basilisk v3 pro al bunun yerine. Daha iyi daha güncel bi mouse tasarım olarak da daha güzel bence
Superlight 2 olmaz mı hocam bu mouse'u daha çok beğendim.

seyfx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Seyfullah
Superlight 2 olmaz mı hocam bu mouse'u daha çok beğendim.
Olmaz değil ama palm için yazdığım mouselarla daha rahat edersin. deneme şansın varsa vatana gidip incele superlight ve deathadder farkını

warg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Serkan
Olmaz değil ama palm için yazdığım mouselarla daha rahat edersin. deneme şansın varsa vatana gidip incele superlight ve deathadder farkını
Razer hariç stok yok hocam sanırım.

seyfx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Seyfullah
Razer hariç stok yok hocam sanırım.
https://wraithesports.com/products/lamzu-thorn-wireless-mouse?variant=47088972333249

Pulsar stoğu bitmiş ama ikinci elden bulabilirsin incelemelerini izleyip beğenirsen.

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,869
İsim
yusuf ecer

Klavyenin normal fiyatı 70usd vergisiz. Yani direkt al klavyeyi kaçmaz.

2necro

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Emre Çiloğlu

Eyvallah hocam bi inceleyeceğim ama razerda basış hissiyatını ben beğenmedim logitech daha tok bir ses ve his veriyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,015,658
Üyeler
160,871
Son üye
OnurAlpKocak