Neler Yeni

KABLOSUZ MOUSE ÖNERİSİ

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Enes Yavuz
Bütçe
1500
Merhaba dostlar , uzun süredir mouse arıyorum. Genel durumlarda ben bir makine mühendisiyim , oyun da oynamayı seviyorum. Gelelim konuya ;

İhtiyacım olan şey şu : Gerektiğinde kablosuz bir şekilde mousemi kullanayım. Şarjı bittiğinde veya gecikmeyi düşürmek istediğimde kablolu şekilde bağlanabileyim. RGB ışıkları olursa gerçekten fena olmaz. Bu özelliklerde mümkün mü bilmiyorum ama şu avuç içinde terlemeyi engellemesi için bal peteği deseninde açıklık verilen mouseler vardı bunlardan biri gerçekten fena olmazdı. Oyun oynamak için almak istediğim için Hz değerleri , sensörü vs benim için gerçekten önem arz ediyor. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum. 1000-1500 arası fiyatlarda bu özellikler mümkün müdür sizler kadar bilmiyorum ama umarım mümkündür

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,370
İsim
Diyarhan
Dareu A950

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,370
İsim
Diyarhan

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,370
İsim
Diyarhan
kutusu açıldıktan sonra atıyorum iade nasıl mümkün olucak ?
14 gün koşulsuz iade var. Kalıcı bir hasar ve eksik parça gönderirsen almaz. Kutudan çıktığı gibi kutuya koy yeterli.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mcu su sıkıntılı ise zaten iade hakkın doğar

Yiğit2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
526
İsim
Yiğit
Merhaba dostlar , uzun süredir mouse arıyorum. Genel durumlarda ben bir makine mühendisiyim , oyun da oynamayı seviyorum. Gelelim konuya ;

İhtiyacım olan şey şu : Gerektiğinde kablosuz bir şekilde mousemi kullanayım. Şarjı bittiğinde veya gecikmeyi düşürmek istediğimde kablolu şekilde bağlanabileyim. RGB ışıkları olursa gerçekten fena olmaz. Bu özelliklerde mümkün mü bilmiyorum ama şu avuç içinde terlemeyi engellemesi için bal peteği deseninde açıklık verilen mouseler vardı bunlardan biri gerçekten fena olmazdı. Oyun oynamak için almak istediğim için Hz değerleri , sensörü vs benim için gerçekten önem arz ediyor. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum. 1000-1500 arası fiyatlarda bu özellikler mümkün müdür sizler kadar bilmiyorum ama umarım mümkündür
Pusat one shoot pro
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kablolu kullanılıyormu bilmiyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,620
Üyeler
164,882
Son üye
Luxyah