- Konu Sahibi Konu Sahibi
sıkıntı varmıdır kopma vs gibimad r denir ama stok yok
sıkıntı varmıdır kopma vs gibimad r denir ama stok yok
yok sanırım adam gibi incelemesi cıksın bisıkıntı varmıdır kopma vs gibi
vxe r1pro nasıldıryok sanırım adam gibi incelemesi cıksın bi
İyi ama onda da stok yokvxe r1pro nasıldır
kablolu almak istemiyorum bakarım genedeBütçen varsa 7k steelseries mini pro var ben kullanıyorum kablolu tavsiye ederim.
İyi ama onda da stok yok
cevap bulamadım mlsf vxe mad r bakıcam incelemesi fln yok dedi arkadaş belkide fury z1 alır geçerimbulabildinizmi güzel bir mouse wraithde bütün stoklar bitmiş
BENDE R1 VEYADA DELUX MOUSE ALICAKTIM 2SİNDEDE STOK YOK KALDIM BÖYLEcevap bulamadım mlsf vxe mad r bakıcam incelemesi fln yok dedi arkadaş belkide fury z1 alır geçerim
r1 prosumu onda nordic kullanıyomuş beken iyi değil diyorlarda delux m800 pro mudur dediğinizBENDE R1 VEYADA DELUX MOUSE ALICAKTIM 2SİNDEDE STOK YOK KALDIM BÖYLE
evet m800 pro sizce o nasıldır ? nordicmi kullanılıyor onda bilgim yok benimr1 prosumu onda nordic kullanıyomuş beken iyi değil diyorlarda delux m800 pro mudur dediğiniz
nordic diye görmüştüm ama emin değilim okadar mouse bakıyorumki kafam karıştı artıkevet m800 pro sizce o nasıldır ? nordicmi kullanılıyor onda bilgim yok benim
EĞER NORDİC İSE ÇEKERİM BİLEMEDİM ŞİMDİnordic diye görmüştüm ama emin değilim okadar mouse bakıyorumki kafam karıştı artık