- Konu Sahibi Konu Sahibi
naptın hocam bulabildinmi mouse ben 1 2 baktım hiçbirinde stok yok belki yedek mouse satıp bütçeyi 3kya çıkarırımEĞER NORDİC İSE ÇEKERİM BİLEMEDİM ŞİMDİ
naptın hocam bulabildinmi mouse ben 1 2 baktım hiçbirinde stok yok belki yedek mouse satıp bütçeyi 3kya çıkarırımEĞER NORDİC İSE ÇEKERİM BİLEMEDİM ŞİMDİ
bende oyüzden bütçe arttırıp z1 yerine 2kya nordicli birşeyler bakmaya başladımkime sorsan beken iyi değil diyor atackshark faciasından sonra, halbuki nordicten sonra en iyilerden biri beken vxe de beken kullanıyor.
kime sorsan beken iyi değil diyor atackshark faciasından sonra, halbuki nordicten sonra en iyilerden bir beken vxe de beken kullanıyor.
beken kötü değilki halk arasında efsane bekende sorun yaşayan çok nadir gördüm vxe de olsun z1 de olsun z1 in yorumlarına bakarsan bir tane takılma ile alakalı sorun yok aynısı vxe dede geçerlibende oyüzden bütçe arttırıp z1 yerine 2kya nordicli birşeyler bakmaya başladım
beken kötü değilki halk arasında efsane bekende sorun yaşayan çok nadir gördüm vxe de olsun z1 de olsun z1 in yorumlarına bakarsan bir tane takılma ile alakalı sorun yok aynısı vxe dede geçerli
bendemi acaba onlardan alsam malzeme kalitesi çok kötü diyorlar kararsızımDarmoshark M3S Pro veya Darmoshark M3 Pro alıcam gibi teşekkürler
hangisini aldın karar verdinmiDarmoshark M3S Pro veya Darmoshark M3 Pro alıcam gibi teşekkürler
benim bütçemi aşar onlarATK Blazing Sky X1 pro yada f1 pro alabilirim eski mouse satıp yanında 8khz dongle hediyeside varmış
Mesaj otomatik birleştirildi:
@Kıvanç🖱️
ne aldın hocamhangisini aldın karar verdinmi
M3S PRO ALDIM GAYET GÜZEL MOUSE ELİMEDE TAM OTURDU 1 HAFTADIR SARJA TAKMIYORUM Kİİ GÜNLÜK EN AZ 11-12 SAAT BİLGİSAYAR BAŞINDAYIM İŞİM GEREĞİne aldın hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
ben x1 pro aldım 1-2hafta oldu memnunum hiç sorun çıkmadı