Neler Yeni

Kablosuz mouse önerisi

khuton

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Ahmet ERÇİN
yeni bir kablosuz mouse arıyorum claw tutuyorum onerilerinizi bekliyorum

gokdnzzz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Gökdeniz
Şu an viper v3 pro kullanıyorum bende claw kullanıyorum baya memnunum wl mouse lar falanda iyidir

khuton

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Ahmet ERÇİN
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
v3 pro bütçemi aşıyor v3 pro hyperspeed 2300TL arasındaki farkları biliyor musun?

gokdnzzz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Gökdeniz
Bun
Bunlarda dongle lazım bin'den fazla kullanmak için ona takıldım ben dongle'da bi bukadar fiyat
Mesaj otomatik birleştirildi:

v3 pro bütçemi aşıyor v3 pro hyperspeed 2300TL arasındaki farkları biliyor musun?
O kadar bi fark olmaz pişman etmez seni ama pilli model o sanırım 70 gram civarına çıkar pil ile

khuton

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Ahmet ERÇİN
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bu razer marka mouselerde scroll ve çift tıklama gibi sorunlarla karşılaşırmıyım?

gokdnzzz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Gökdeniz
bu razer marka mouselerde scroll ve çift tıklama gibi sorunlarla karşılaşırmıyım?
Bundan önceki 3 mouse'da razerdı bununla beraber 4 hiç bir problem yaşamadım ben ama yaşanmaz demek değil denk gelir mi gelir her markada böyle aslında bu, garantili ürün tercih etmek lazım

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
ugur dengel
İlgilendiği Kategoriler
donanım
Instagram
ugrdngl
Steam
oxy_tosin
Twitter
ugurdengel
Facebook
ugurdengel
Discord
https://discord.gg/ZVtycmU6
Bun

Bunlarda dongle lazım bin'den fazla kullanmak için ona takıldım ben dongle'da bi bukadar fiyat
Mesaj otomatik birleştirildi:

O kadar bi fark olmaz pişman etmez seni ama pilli model o sanırım 70 gram civarına çıkar pil ile
bence dongle çok takılmamalısın dpı sana yetmediği zaman onuda alırsın ama zaten mausa alışana ve o dpı sana yetmeyene kadar uzun bir zamanın var ve geçen senenin en iyi mauslarında biri bu. pişman alacağını sanmam

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
ugur dengel
İlgilendiği Kategoriler
donanım
Instagram
ugrdngl
Steam
oxy_tosin
Twitter
ugurdengel
Facebook
ugurdengel
Discord
https://discord.gg/ZVtycmU6
Bunu claw kullanmak çok ama çok zor
nasıl bir zorluğu var bilmiyorum arkadaşım kulandığı için daha fazla bilgi veremiyorum ama memnun ! ben logi g903 kullanıyorum fiyatı çok yukarda olmasa tavsiye ederdim ama 4k civarında. :/

Top Bottom