Kablosuz mouse önerisi

ByZals

80+
Reaksiyon skoru
26
Bütçe
2400
arkadaşlar merhaba iyzico + parolapara ile 700-800tl ye gelicek kablosuz mouse almayı düşünüyorum. Aklımda 2-3 model var emin olamadaım bunlar iyi mi ya da başka öneriniz var mı?

arkadaşlar merhaba iyzico + parolapara ile 700-800tl ye gelicek kablosuz mouse almayı düşünüyorum. Aklımda 2-3 model var emin olamadaım bunlar iyi mi ya da başka öneriniz var mı?
Darmoshark m3s max kesinlikle, iyzico + parolparaya ek olarak birde ödeme kısmında conlife kodunu kullanıyorum ek bir indirim daha alırsınız dahada uyguna gelir.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Renk seçenekleri var 8k yanında geliyor

İyzico parolapara felan filan baya ucuza kapatirsin

Renk seçenekleri var 8k yanında geliyor

İyzico parolapara felan filan baya ucuza kapatirsin
bunu görmüştüm ama tasarımını beğenmemiştim

Hocam sensör olarak m3s max daha önde
Akko 3395 - M3s max 3950
sensör olarak çok fark olacağını sanmıyorum mcu kalitesi ve bağlantı sorunu olmaması önceliğim ek olarak malzeme kalitesi de. Akkonun mcu yu kötülemişler hep

sensör olarak çok fark olacağını sanmıyorum mcu kalitesi ve bağlantı sorunu olmaması önceliğim ek olarak malzeme kalitesi de. Akkonun mcu yu kötülemişler hep
Yani ben darmosharkı kullanmıs birisi olarak kesinlikle oneririm zaten ucuza geliyor sudan ucuz neredeyse. iyzico + parolpara + kod

Eğer tutuş senin için sıkıntı değilse L7 pro ucuza alabileceğin en iyi mouse şuanlık
Ultra hafif dengeli yapı sessiz omron switchler ve nerdeyse en düşük click latencysi olan mouse

Eğer tutuş senin için sıkıntı değilse L7 pro ucuza alabileceğin en iyi mouse şuanlık
Ultra hafif dengeli yapı sessiz omron switchler ve nerdeyse en düşük click latencysi olan mouse
şuan g300s kullanıyorum palm tutuş şekliymiş tutuşumda

Arkadaşlar şu 8 kHz olayini çok abarttiniz hatta onu geciyorum 3950 nedir ya abartmaya gerek yok 3311 bile yeter tüm tr yede gonlunuz olsun 3395 1khz lik ucuza varsa al geç hocam

Arkadaşlar şu 8 kHz olayini çok abarttiniz hatta onu geciyorum 3950 nedir ya abartmaya gerek yok 3311 bile yeter tüm tr yede gonlunuz olsun 3395 1khz lik ucuza varsa al geç hocam
aynen 1 2 k yeterli üstü espora giriyor zaten

Geri