CyperFly
80+
- Reaksiyon skoru
- 82
- Bütçe
- 1000
fury z, deathadder v2 x, glorious model o wirelessGüncel olarak "Razer Deathadder V2 Gaming Mouse" kullanmaktayım ve Valorant oynuyorum ama artık kablolu mouse kullanmakta sıkıldım açıkcası yeni bir mouse almayı düşünüyorum fiyatı öyle abartılı olmasını istemiyorum 1k ve yakın fiyatlı kullandığınız veya önerebileceğiniz mouse varsa söylerseniz sevinirim.
Ben Razer Basiliks HyperSpeed kullanıyorum memnunum.Güncel olarak "Razer Deathadder V2 Gaming Mouse" kullanmaktayım ve Valorant oynuyorum ama artık kablolu mouse kullanmakta sıkıldım açıkcası yeni bir mouse almayı düşünüyorum fiyatı öyle abartılı olmasını istemiyorum 1k ve yakın fiyatlı kullandığınız veya önerebileceğiniz mouse varsa söylerseniz sevinirim.
Biraz büyük gözüküyor sanki bilemedimBen Razer Basiliks HyperSpeed kullanıyorum memnunum.
Değerlendirebilirim teşekkürlerG305 kullanıyorum. Memnunum, bakabilirsin.
Glorios olan mouse çok görüyordum nasıl bir marka? razer olabilir onuda ekledim teşekkürlerfury z, deathadder v2 x, glorious model o wireless
Aerox 3 wireless kullanıyorum, memnunum.Güncel olarak "Razer Deathadder V2 Gaming Mouse" kullanmaktayım ve Valorant oynuyorum ama artık kablolu mouse kullanmakta sıkıldım açıkcası yeni bir mouse almayı düşünüyorum fiyatı öyle abartılı olmasını istemiyorum 1k ve yakın fiyatlı kullandığınız veya önerebileceğiniz mouse varsa söylerseniz sevinirim.
bende kullanıyorum memnunumAerox 3 wireless kullanıyorum, memnunum.
glorious iyi marka gerçi sadece 4-5 tane ürünü var onlarda baya popülerBiraz büyük gözüküyor sanki bilemedim
Post automatically merged:
Değerlendirebilirim teşekkürler
Post automatically merged:
Glorios olan mouse çok görüyordum nasıl bir marka? razer olabilir onuda ekledim teşekkürler
Araştırma listeme ekledimAerox 3 wireless kullanıyorum, memnunum.
Ne yalan söyliyim daha önce hiç duymamıştım ama araştırayım birazglorious iyi marka gerçi sadece 4-5 tane ürünü var onlarda baya popüler