Neler Yeni

Kablosuz Mouse Önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Umut Can Gölbaşı
Bütçe
5000
Merhaba arkadaşlar 5000 TL ye kadar kablosuz mouse önerilerinizi bekliyorum. Klavyem ile aynı marka olmasını istediğim için aklımdaki model "Logitech G Pro X Superlight 2 Lightspeed" ancak bu paraya daha güzel bir mouse alabilir miyim diye fikrinizi almak istiyorum. Kaliteli switchleri olan evladiyelik mouse arıyorum.

• Genellikle R6 ve LOL oynuyorum
  • Ellerim büyük (karışım 24 cm)
  • Palm Grip tarzında tutuyorum
  • Kablosuz şarj ve hafiflik benim için önemli
  • TypeC giriş
Önerileriniz bekliyorum.

Son düzenleme:

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,207
İsim
Murat Orhan
Merhaba arkadaşlar 5000 TL ye kadar kablosuz mouse önerilerinizi bekliyorum. Klavyem ile aynı marka olmasını istediğim için aklımdaki model "Logitech G Pro X Superlight 2 Lightspeed" ancak bu paraya daha güzel bir mouse alabilir miyim diye fikrinizi almak istiyorum. Kaliteli switchleri olan evladiyelik mouse arıyorum.

• Genellikle R6 ve LOL oynuyorum
  • Ellerim büyük (karışım 24 cm)
  • Palm Grip tarzında tutuyorum
  • Kablosuz şarj ve hafiflik benim için önemli
Önerileriniz bekliyorum.
Eğer dersen ki daha düşük bütçedekilere de kabülüm:

İlla para harcayacağım dersen:
https://wraithesports.com/products/wlmouse-beast-x-magnezyum-mouse + https://wraithesports.com/products/cosmic-glass-v2-compact-mousepad

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,897
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci

https://wraithesports.com/products/wlmouse-beast-x-magnezyum-mouse + https://wraithesports.com/products/cosmic-glass-v2-compact-mousepad
Altın siyahına bittim 38 gram ne ya

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,207
İsim
Murat Orhan
Çok tatlı mouse'dır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Umut Can Gölbaşı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ellerin büyükse bence en iyi seçenek bu. Gpx 2 palm vs tutamazsın büyük elle.
Bu mouse baya hoşuma gitti ama şu anda DEATHADDER V2 Mini kullanıyorum (elimi ağrıtıyor). Scroll' tuşu bozuldu oyunlarda saçma sapan silah değiştiriyor, sayfada durduk yere aşağı yukarı hareket ediyor vs. pek güvenemedim Razer'a.

Dareu fiyat performans bakımından beni çok cezbetti ayrıca gayet sade görünmesi de hoşuma gitti. Markasına ve plastik kalitesine güvenemedim. Bu mouse'yi kullanıyor musunuz? ConnectGame resmi satıcısı ancak iyi şeyler okumadım ve bu durum beni rahatsız ediyor.

WLmouse Beast X Magnezyum hafifliği ve magnezyum olması çok hoşuma gitti ancak delikli bir mouse istemiyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,207
İsim
Murat Orhan
Bu mouse baya hoşuma gitti ama şu anda DEATHADDER V2 Mini kullanıyorum (elimi ağrıtıyor). Scroll' tuşu bozuldu oyunlarda saçma sapan silah değiştiriyor, sayfada durduk yere aşağı yukarı hareket ediyor vs. pek güvenemedim Razer'a.

Dareu fiyat performans bakımından beni çok cezbetti ayrıca gayet sade görünmesi de hoşuma gitti. Markasına ve plastik kalitesine güvenemedim. Bu mouse'yi kullanıyor musunuz? ConnectGame resmi satıcısı ancak iyi şeyler okumadım ve bu durum beni rahatsız ediyor.

WLmouse Beast X Magnezyum hafifliği ve magnezyum olması çok hoşuma gitti ancak delikli bir mouse istemiyorum.
A950 cidden kaliteli hissiyata sahip bir mouse. kasa abs olsada butonlar PBT.

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Bu ürün DA v2 mini ile karşılaştırılamaz. Hem malzeme kalitesi hem sensör bakımından çok daha üstün. Çoğu pro'nun da kullandığı bir mouse. Zywoo gibi.

Dediğim gibi büyük elin varsa ve palm tutuyorsan DA v3 pro en iyi seçenek.
DA v2 mini kullanırsan elin bileğin ağrır tabi. Alabileceğin en küçük mouselardan biri o.

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Umut Can Gölbaşı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dareu A950 Pro 4K zamlanmış ancak hala iyi bir seçenek olsa da Connect Game'e güvenemedim. DA v3 pro alacak gibiyim. DA v3 pro ve G Pro X Superlight 2 arasında 700 tl fiyat farkı var acaba hangisi daha iyidir?

ilhanxx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Emre
A950 cidden kaliteli hissiyata sahip bir mouse. kasa abs olsada butonlar PBT.
Merhaba, technopat forumdada genelde bunu övüyorlar, fakat mousun dış plastik yapısı nasıl, ben g305 tirtikli puruzlu plastiginden nefret ediyorum, g402 hero plastigi kaygan ve eli terletmiyor, dareu nasıldır, pürüzlü yapiya mi sahip yoksa g402 gibi kaygan bi yapiya mi sahip

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,207
İsim
Murat Orhan
Dareu A950 Pro 4K zamlanmış ancak hala iyi bir seçenek olsa da Connect Game'e güvenemedim. DA v3 pro alacak gibiyim. DA v3 pro ve G Pro X Superlight 2 arasında 700 TL fiyat farkı var acaba hangisi daha iyidir?
Connectten almıyorsanız da Wraithten R1 Pro al ya da hepsiburada satıcısından al. GPX falan alma kesinlikle.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Merhaba, technopat forumdada genelde bunu övüyorlar, fakat mousun dış plastik yapısı nasıl, ben g305 tirtikli puruzlu plastiginden nefret ediyorum, g402 hero plastigi kaygan ve eli terletmiyor, dareu nasıldır, pürüzlü yapiya mi sahip yoksa g402 gibi kaygan bi yapiya mi sahip
Grips çıkıyor içinden ayrıca aşınmaya dayanıklı PBT plastik ile geliyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

g402 gibi yani.

Top Bottom