Neler Yeni

kablosuz mouse takilma sorunu

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Arif.akkus
merhaba arkadaşlar ROG PUGIO II mousem var bugün geldi yeni aldım, mouse takılma yapıyor çok kötü bir şekilde bir kaç video izledim aygıt yöneticisinden usb güç seçeneklerini falan kaldırdım bir şey değişmedi driver olarak şuan yazılımda en son sürüm gösteriyor ama hala takılma var nasıl çözebilirim

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,166
İsim
Oğuz Oğuz
merhaba arkadaşlar ROG PUGIO II mousem var bugün geldi yeni aldım, mouse takılma yapıyor çok kötü bir şekilde bir kaç video izledim aygıt yöneticisinden usb güç seçeneklerini falan kaldırdım bir şey değişmedi driver olarak şuan yazılımda en son sürüm gösteriyor ama hala takılma var nasıl çözebilirim
sensöründe sorun olabilir hocam veya alıcıda.

it's me

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Mert
sensöründe sıkıntı olabilir benim ucuz yollu vardı sensöründeydi sıkıntı

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Arif.akkus
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İtopyadan aldım değişim yapıyormu acaba itopya yazsam bilen varmı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

kabloyu takıp denediğimde herhangi bir sorun olmuyor arkadaşlar sadece kablosuzda bir kopukluk oluşuyor önerebileceğiniz bir şey varmı

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Arif.akkus
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çözüldü bu arada arkadaşlar görev yöneticisinden oynadığınız oyuna sağ tıklayıp ayrıntılardan oynadığınız oyunu normalin üstünde sekmesine alırsanız hıçbır takılma olmuyor çok araştırdım youtubede 1 tane buna dair zar zor video buldum bu sorunu yaşayanlar bunu yaparsa düzelicek normal masa üstünde arada takılmalar olucak büyük ihtimal ama rahatsız edicek derecede değil oyundaki sıkıntıyı çözüyor ama bu sorun

Top Bottom