Neler Yeni

Kablosuz mouse tavsiyesi

mandog

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,268
İsim
Mertol
Bütçe
1400
Kablosuz bir mouse arıyorum. Oyun olarak sadece fm22 oynayacağım. Photoshop da falan kullanırken kolaylık sağlaması açasından fonksiyonel tuşların bir tık fazla olması işime gelir. Bugün sipariş edeceğim.

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,157
İsim
Oğuz Oğuz
Kablosuz bir mouse arıyorum. Oyun olarak sadece fm22 oynayacağım. Photoshop da falan kullanırken kolaylık sağlaması açasından fonksiyonel tuşların bir tık fazla olması işime gelir. Bugün sipariş edeceğim.

Atakankrn

80+

mandog

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,268
İsim
Mertol
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Delikli tasarım dışında önerebileceğiniz var mı
Mesaj otomatik birleştirildi:

1400 ün üstüne çıkamam maalesef

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül

aerox 9 f/p değil ninjutsu katana, gpx superlight o fiyatta

deathadder v2 pro, xtrfy m4 wireless, glorious model o wireless, acelen yoksa zowielerin wirelessları çıkcak

mandog

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,268
İsim
Mertol
V2 pro bütçemi aşıyor.
aerox 9 f/p değil ninjutsu katana, gpx superlight o fiyatta

deathadder v2 pro, xtrfy m4 wireless, glorious model o wireless, acelen yoksa zowielerin wirelessları çıkcak
Glorious ve xtryf delikli tasarıö olduğu için pek sıcak bakmıyorum

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
V2 pro bütçemi aşıyor.

Glorious ve xtryf delikli tasarıö olduğu için pek sıcak bakmıyorum
neden. ter ve hafif sıvı dökülmesiyse ona dayanıklı üretiliyolar benim gibi tripofobin varsa anlarım 😀 çoğu mouse artık hafif olması için delikli üretiliyor kablosuz değil ama endgame xm1r var. yerinde olsam deathadder v2 pro, orochi v2 yada 2.el ninjutsu katana, g pro x superlight alırdım

mandog

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,268
İsim
Mertol
neden. ter ve hafif sıvı dökülmesiyse ona dayanıklı üretiliyolar benim gibi tripofobin varsa anlarım 😀 çoğu mouse artık hafif olması için delikli üretiliyor kablosuz değil ama endgame xm1r var. yerinde olsam deathadder v2 pro, orochi v2 yada 2.el ninjutsu katana, g pro x superlight alırdım
Rival 650 veya g604 lightspeed nasıldır bir bilgin var mı

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
Rival 650 veya g604 lightspeed nasıldır bir bilgin var mı
valla ikiside tuğla gibi ağırlığı sıkıntı etmezsen ikisinide alabilirsin bana göre g604'ün hero sensörünü kullanması dışında bir olayı yok. ikisi arasında kalsam rival 650 alırdım onu alana kadar orochi v2 falan olsa çok daha iyi olur

mandog

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,268
İsim
Mertol
valla ikiside tuğla gibi ağırlığı sıkıntı etmezsen ikisinide alabilirsin bana göre g604'ün hero sensörünü kullanması dışında bir olayı yok. ikisi arasında kalsam rival 650 alırdım onu alana kadar orochi v2 falan olsa çok daha iyi olur
Tamamdır birini seçeceğim artık teşekkür ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,470
Üyeler
163,501
Son üye
durumda
Top Bottom