Kablosuz Mouse'lar Hakkında

Brysf

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,241
arkadaşlar laptop kullanıcısıyım ve genellikle fps oyunları oynuyorum bundan 7 ay önce deathhader v2 almıştım fakat kablo karmaşası biraz canımı sıkıyor ve mouse malzemesinde sorun var (benimkinde) aşırı gıcırdıyor ben de bir konu açayım dedim kablosuz mouse performansları artık kablolular ile aynı mı gecikme değerleri nasıl ve deathhader v2' den 1000tl altı başka bir kablosuz modele geçmek attan inip eşeğe binmek olur mu ? şöyle bir baktım modellere bunlar çıktı

arkadaşlar laptop kullanıcısıyım ve genellikle fps oyunları oynuyorum bundan 7 ay önce deathhader v2 almıştım fakat kablo karmaşası biraz canımı sıkıyor ve mouse malzemesinde sorun var (benimkinde) aşırı gıcırdıyor ben de bir konu açayım dedim kablosuz mouse performansları artık kablolular ile aynı mı gecikme değerleri nasıl ve deathhader v2' den 1000tl altı başka bir kablosuz modele geçmek attan inip eşeğe binmek olur mu ? şöyle bir baktım modellere bunlar çıktı

Bende aerox 3 wireless var. Gecikme falan olmuyor. Çok hafif bir mouse. Ben memnunum genel olarak.

rtings den merak ettiğin farelerin gecikmelerini kontrol edebilir ve karşılaştırabilirsin. Ben basilisk x hyperspeed kullanıyorum nerdeyse 2 yıldır, gayet iyi ve memnunum. 2 adet şarjlı pil alıp dönüşümlü olarak kullanabilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,143
Üyeler
186,852
Son üye
HEROUSTA
Geri