Neler Yeni

Kablosuz oyun kulaklığı mantıklımı ?

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,328
İsim
Oğuz Oğuz
O zaman kablolu önerisi varmı 1k ya onu alayım
Kablosuz kulaklıklarda gecikme olmaz ama çok fps oynayan biri isen kablolu alman daha mantıklı.
İyi bir kablosuz için 2k vermen lazım.
Barracuda x güzel bir model bazı arkadaşlar ses kasılıyor demiş bazıları ise kasılmıyor demiş.
İstersen Mehmet Yılmaz’a sorabilirsin. O kullanıyordu.

Silinsin

80+ Silver
O zaman kablolu önerisi varmı 1k ya onu alayım
Hocam ses kalitesinde ki fark sizin önemseyeceğiniz düzey de olmaz sadece ek bir detay verdim eğer birebir olsa kulaklıklar wireless da çok büyük ihtimalle daha az kalite de bir ses alınır mesela yukarı attığım da wireless daha çok puan almış olmasına rağmen her deneyimleyen aksini iddia edecektir maalesef. Ama sorun değil 1k civarın da düzgün kablosuz var mı fikrim yok fakat oyuncu kulaklıkları aldatmaca bunu bilmenizi isterim.
Edit: Mikrofon kısmını da eklemek isterim mikrofon da da ses iletim kalitesin de kayıp yaşama imkanınız var.

Son düzenleme:

Silinsin

80+ Silver
Ee neyle bağlanıyor peki?
Bluetooth olmadığı konusun da arkadaş haklı wireless kulaklıklar, fakat araya bildiğiniz üzere ek sinyaller girdiği için ses kaybı eşit kulaklıklar ise büyük ihtimalle yaşanacaktır belirgin olup olmaması kalitesine bağlı diye düşünüyorum. G prolar da mikrofon çok tartışma yarattı wireless da.

kırmızışarapp

80+ Silver

toma_06

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
924
İsim
Efe

Farway

80+ Silver
Kablosuz Rampage Fury x kablolu Coolermaster MH752 almanızı öneririm.

Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Oğulcan
Karar veremedim seste kayıp olur mu ?

1k bütçe ile öneri varsa alabilirim fps oyunları için istiyorum bütçe biraz daha artabili
O fiyata kablosuz almalısınız. Ben aldım üzerinden bir yük kalktı resmen. Seste hiç fark etmiyor merak etme

Top Bottom