Bunun yerine bimde satılan 30tl lik kablosuz mouselar daha mantıklı o fiyata o ürün akıl karı değil.Rekabetçi oyunlarda o fiyata çok güzel bir şey bulabileceğini sanmıyorum ama normal istiyorsan şuna bir bak https://www.itopya.com/logitech-m280-wireless-black-mouse/
30 tl lik şeyle bunu aynı tutuyosan bilgini gözden geçirBunun yerine bimde satılan 30tl lik kablosuz mouselar daha mantıklı o fiyata o ürün akıl karı değil.
o fiyata degmeyecegini dusunuyorum.30 TL lik şeyle bunu aynı tutuyosan bilgini gözden geçir
fiyatına degdini söylemedim yada belirtmedim ama 30 tl bim mousesinden iyi olacagı kesino fiyata degmeyecegini dusunuyorum.
Her urün fiyat performans olarak degerlendirilir. Fiyatina gore hakettigini dusunmuyorum bende ona icaben soyledim.fiyatına degdini söylemedim yada belirtmedim ama 30 TL bim mousesinden iyi olacagı kesin
F/P değerlendirmesi gerektiğine kişi karar verir param var iyisini alırım.Her urün fiyat performans olarak degerlendirilir. Fiyatina gore hakettigini dusunmuyorum bende ona icaben soyledim.