Neler Yeni

Kablosuz oyun oynayabileceğim mouse

AtaKtlu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Ata
Arkadaşlar merhaba kabloduz oyun oynayabileceğim bir mouse arıyorum sade bir tasarımı olursa güzel olur yanında 2 tane makro tuşu olmadi daha güzel olur 200 tl yi geçmez ise güzel olur şimdiden teşekkürler

Nirvana

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Merhaba illa sana kablolu mouse al demek istemiyorum yanlış anlaşılmasın ama benim deneyimimce mouse şarjı veya pili bitince yavaşlama donma gibi veya sorunlu ise zaten bir dert rampage ve logitech kullandım ve bunların kablosuz mouse seçenekleri beğenmedim tercihte etmedim kablolular herzazaman kablosuzlara göre bir tık daha avantajlı bir örnek daha oyunda iken birden bire donup sonradan hareket edebiliyor onu belirtmek istedim

Muri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
Murat Aslan Kaşko
200tlye ‘’gamer’’ mousesi kablosuz bulabileceğini sanmıyorum kankam

AtaKtlu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Ata
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Rampage smx r20 modeli var vatanda 100 tl makro yazılımı yok ama çok önemli değil bazıları malzeme kalitesine kötü diyor sizce ?

Srayne

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Buğrahan Türkmen
fiyatına degdini söylemedim yada belirtmedim ama 30 TL bim mousesinden iyi olacagı kesin
Her urün fiyat performans olarak degerlendirilir. Fiyatina gore hakettigini dusunmuyorum bende ona icaben soyledim.

MusTi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Mustafa Karaağaç
Her urün fiyat performans olarak degerlendirilir. Fiyatina gore hakettigini dusunmuyorum bende ona icaben soyledim.
F/P değerlendirmesi gerektiğine kişi karar verir param var iyisini alırım.

Top Bottom