Kablosuz Oyuncu Kulaklığı Önerisi

Merhaba hem oyun hem müzik için kablosuz kulaklık arıyorum. Aynı zamanda telefonla uyumlu olan çünkü dışarda da kullanmak istiyorum. Bu yüzden çok kaba olmaması lazım.
Bütçem 7000TL çok iyiyse biraz aşabilirim.
Bir de elimde bu kulaklık var sizce ne kadara satılabilir ? https://www.akakce.com/bluetooth-ku...6-anc-kulak-ustu-siyah-fiyati,2034981111.html
dışarıda ve muzik için uygun görünüyor ama oyun tarafını bilmiyorum.

hocam muhtemelen birazdan buraya hs80 max cılar ulasacak ulaşmadan söyleyeyim önermiyorum o kulaklığı

hocam muhtemelen birazdan buraya hs80 max cılar ulasacak ulaşmadan söyleyeyim önermiyorum o kulaklığı
neden önermediğinizi söyleyebilir misiniz herkesin bilgilenmesi için

neden önermediğinizi söyleyebilir misiniz herkesin bilgilenmesi için
öndesinde cloud 2 nin eski versiyonunu kullanıyodum her açıdan cok memnundum. bu kulaklığı müzik dinlerken cok sevmedim bide ilk kez kablosuz aldığım için mi öyle bilmiyorum ama kablosuz mesafesi cok iyi gelmedi odamdan salona gidemiyorum. Ayrıyetten kulaklık biraz ağır ve mikrofon cıkamdığı için göz alıyo

pardon hocam onu almak istediğini sanmıştım. kulaklığı ne zamandır kullanıyosun? temiz kullandıysan da eğer guzel paraya satabılırsın.
1.5 yıldır. Temiz kullandım küçük bir yerinde kırık var sadece kullanımı engelleyecek bir yerde değil.

1.5 yıldır. Temiz kullandım küçük bir yerinde kırık var sadece kullanımı engelleyecek bir yerde değil.
4 5 arasına satılabilir diye düşünüyorum. oyun için hyperx cloud3 wireless var ama dışarıda kullanım için biraz kaba bence steelseries kulaklıklar daha guzel gözüküyor onları araştırablirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,965
Üyeler
184,707
Son üye
Karakus
Geri