Neler Yeni

Öneri KABLOSUZ OYUNCU KULAKLIĞI

Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Arda Deniz
Bütçe
4000
Hocalarım merhaba kablosuz oyuncu kulaklığı arıyorum aslında aklımda bir süredir g733 vardı, arkadaşım aldı discord ta falan ses kalitesi iyi ama oyunlarda ses boğuk geliyordu anlayamadım gitti başka önerebileceğiniz kulaklık var mıdır?

TheShazZ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
459
İsim
Eren Pestil
Hocalarım merhaba kablosuz oyuncu kulaklığı arıyorum aslında aklımda bir süredir g733 vardı, arkadaşım aldı discord ta falan ses kalitesi iyi ama oyunlarda ses boğuk geliyordu anlayamadım gitti başka önerebileceğiniz kulaklık var mıdır?

Goatseb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
420
İsim
Multi kasa Vettel
Bende Blackshark V2 Pro öneririm.

utq35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
140
İsim
Utku Çetin
Bende Blackshark V2 Pro öneririm.
Hocam bir sorum olacak dış mimari olarak vs. Blackshark V2X ile aynı mı acaba bana aynı gibi geldi ve arkadaşımda V2X var Video izlerken veya oyun oynarken bildiğin mikrofonunu kapattırıyoruz bildiğin dinlediği sesi biz dinliyoruz

wetaxx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
146
İsim
Esad Çevikbaş
blackshark knk kulaklıkta tek öneri cidden beyazını al çok klas duruyor bende siyah yeşil kablolu var keşke beyaz alsaydım diyorum

Goatseb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
420
İsim
Multi kasa Vettel
Hocam bir sorum olacak dış mimari olarak vs. Blackshark V2X ile aynı mı acaba bana aynı gibi geldi ve arkadaşımda V2X var Video izlerken veya oyun oynarken bildiğin mikrofonunu kapattırıyoruz bildiğin dinlediği sesi biz dinliyoruz
Dışı nerdeyse aynı şekil olarak. Diğer mevzuda pek bişey söyleyemem. V2x de sorun yaşayan da var yaşamayan da.

Top Bottom