Öneri KABLOSUZ OYUNCU KULAKLIĞI

Reaksiyon skoru
39
Bütçe
4000
Hocalarım merhaba kablosuz oyuncu kulaklığı arıyorum aslında aklımda bir süredir g733 vardı, arkadaşım aldı discord ta falan ses kalitesi iyi ama oyunlarda ses boğuk geliyordu anlayamadım gitti başka önerebileceğiniz kulaklık var mıdır?

Hocalarım merhaba kablosuz oyuncu kulaklığı arıyorum aslında aklımda bir süredir g733 vardı, arkadaşım aldı discord ta falan ses kalitesi iyi ama oyunlarda ses boğuk geliyordu anlayamadım gitti başka önerebileceğiniz kulaklık var mıdır?

Bende Blackshark V2 Pro öneririm.

Bende Blackshark V2 Pro öneririm.
Hocam bir sorum olacak dış mimari olarak vs. Blackshark V2X ile aynı mı acaba bana aynı gibi geldi ve arkadaşımda V2X var Video izlerken veya oyun oynarken bildiğin mikrofonunu kapattırıyoruz bildiğin dinlediği sesi biz dinliyoruz

blackshark knk kulaklıkta tek öneri cidden beyazını al çok klas duruyor bende siyah yeşil kablolu var keşke beyaz alsaydım diyorum

Hocam bir sorum olacak dış mimari olarak vs. Blackshark V2X ile aynı mı acaba bana aynı gibi geldi ve arkadaşımda V2X var Video izlerken veya oyun oynarken bildiğin mikrofonunu kapattırıyoruz bildiğin dinlediği sesi biz dinliyoruz
Dışı nerdeyse aynı şekil olarak. Diğer mevzuda pek bişey söyleyemem. V2x de sorun yaşayan da var yaşamayan da.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,220,874
Üyeler
198,000
Son üye
Power59
Geri