Neler Yeni

Kablosuz Oyuncu Kulaklığına Geçmeye Değer mi ?

ChowSter

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Anıl Keskin
Arkadaşlar merhaba. Kendime kulaklık almayı düşünüyorum. Kablosuz düşünüyorum ama o kadar para vermeye değer mi sizce. Asus tuf h3 wireless,HyperX cloud 3 gibi kulaklıklar düşünüyorum. Sizce bu kadar para vermeye değer mi? Yoksa klasik razer blackshark v2, logitech g335 tarzı kablolu ürünlere mi yönelmeliyim ?

Requen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Bayram Erol
Instagram
instagram.com/bayram.erl
Steam
https://steamcommunity.com/id/bayramerool/
Twitter
bayrameroll
Facebook
bayramerool
Hyperx cloud 3 kullandım sıfır şaka hiç tavsiye etmiyorum. Sesi acayip bir şekilde kısık geliyor. Ertesi gününde iade ettim haberin olsun
Kablolu cloud 2 kullanıyorum cloud 3'ün full sesi bunun yarı kısık sesi kadar ya var ya yok

ChowSter

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Anıl Keskin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hyperx cloud 3 kullandım sıfır şaka hiç tavsiye etmiyorum. Sesi acayip bir şekilde kısık geliyor. Ertesi gününde iade ettim haberin olsun
Kablolu cloud 2 kullanıyorum cloud 3'ün full sesi bunun yarı kısık sesi kadar ya var ya yok
hocam burda amacım hani gerçekten o kadar para verip kablosuz bi kulaklığa geçmeye değip değmeyeceğini öğrenmek. Kesinleştirdikten sonra kafamda ürünü ondan sonra seçicem. Bende duydum c3 ün hp markası ile anlaştıktan sonra ses seviyesinde azalma olmasını

Reindi

80+ Silver
hocam burda amacım hani gerçekten o kadar para verip kablosuz bi kulaklığa geçmeye değip değmeyeceğini öğrenmek. Kesinleştirdikten sonra kafamda ürünü ondan sonra seçicem. Bende duydum c3 ün hp markası ile anlaştıktan sonra ses seviyesinde azalma olmasını
değmez masaüstü ise kesinlikle değmez zaten yanında oturuyorsun kulakiçine geçmeni öneririm bu arada benim kafada çukur oluştu geçmiyor senelerdir kulaküstü kullanmaktan
Mesaj otomatik birleştirildi:

değmez masaüstü ise kesinlikle değmez zaten yanında oturuyorsun kulakiçine geçmeni öneririm bu arada benim kafada çukur oluştu geçmiyor senelerdir kulaküstü kullanmaktan
earpodsa geçtim ses kartı alıp bu kadar rahatladığımı hatırlamıyorum hayatta

ChowSter

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Anıl Keskin
Mesaj otomatik birleştirildi:

earpodsa geçtim ses kartı alıp bu kadar rahatladığımı hatırlamıyorum hayatta
airpods istemiyorumda hocam böyle senelerce kullanabiliceğim bilindik güzel bi kulaklık istiyorum.

Gloxy

80+ Bronze
Hocam geçme diyenler neye göre geçme dediler bilmiyorum ama ben 1 yıldır kablosuz kullanıyorum her aklıma geldiğinde iyi ki geçmişim diyorum. Mutfağa vs giderken kulaklığı çıkarmıyosun ayağa kalkıyosun çıkarmıyosun çıkardığın zaman bile ayrı bir rahat seni kısıtlamıyor steelseries kullanıyorum artics 7+ aldım kafamı sıktı diye iade ettim şuan artics 1 kullanıyorum valla memnunum şarjı çok aktif kullanırsam 2-3 gün arası normal kullanırsam 4-5 gün gidiyor. Eğer çok aktif kullanıyorsanız veya mikrofon çok önemliyse razer tavsiye ederim

ChowSter

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Anıl Keskin
Hocam geçme diyenler neye göre geçme dediler bilmiyorum ama ben 1 yıldır kablosuz kullanıyorum her aklıma geldiğinde iyi ki geçmişim diyorum. Mutfağa vs giderken kulaklığı çıkarmıyosun ayağa kalkıyosun çıkarmıyosun çıkardığın zaman bile ayrı bir rahat seni kısıtlamıyor steelseries kullanıyorum artics 7+ aldım kafamı sıktı diye iade ettim şuan artics 1 kullanıyorum valla memnunum şarjı çok aktif kullanırsam 2-3 gün arası normal kullanırsam 4-5 gün gidiyor. Eğer çok aktif kullanıyorsanız veya mikrofon çok önemliyse razer tavsiye ederim
peki böyle uygun fiyatlı önerebiliceğin bi ürün var mı kablosuz olarak. Şuan biraz asus tuf h3 düşünüyorum ama bilemedim

Gloxy

80+ Bronze
Valla hocam bence incehesap gaming gecesindeki ürünlere göz at, kablosuz almamaya karar verirsende razer bak derim

Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Erkan
kesinlikle kablosuz ama kabloluda işinizi görecektir çokta önemli husus değil istediğini al

Top Bottom