Kablosuz rahat kulaklık önerisi

Şahin123

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
76
Kablosuz ve rahatlık konusunda kendini kanıtlamış mikrofonlu alınabilecek en ucuz kulaklık önerir misiniz?

Not: cs 2 için alıyorum fakat iyi ses kasmak gibi bir şey istemiyorum keşke öyle bir şey olsa . çünkü iyi ses kasmak gibi bir şey olduğuna inanmıyorum. Kulaklığa ne kadar alışırsan o kadar iyi ses kasarsın. Ben böyle düşünüyorum. Kablosuz ve rahat kulaklık önerir misiniz? Bütçe istediğimi karşılayacak en ucuz ama max 2000bin diyebilirim.

Ben bunun kablolusunu kullanıyorum. İlk bunu almıştım sonra değişim istedim kabul ettiler değiştirme sebebim ise doungle/usb bellek gibi cihazları ben çok çabuk kaybediyorum evde çocuklar falan da var sürekli pc kurcalayıp söküyorlar kayboluyor bu sebeple en iyisi kablolu dedim onu aldım. Müşteri hizmetleri vs. de çok iyiler anlayışlılar normalde değiştirmezler başkası olsa ama hızlı şekilde hallettiler.

Ses kalitesi falan süper cidden tavsiye ederim.

Ben bunun kablolusunu kullanıyorum. İlk bunu almıştım sonra değişim istedim kabul ettiler değiştirme sebebim ise doungle/usb bellek gibi cihazları ben çok çabuk kaybediyorum evde çocuklar falan da var sürekli pc kurcalayıp söküyorlar kayboluyor bu sebeple en iyisi kablolu dedim onu aldım. Müşteri hizmetleri vs. de çok iyiler anlayışlılar normalde değiştirmezler başkası olsa ama hızlı şekilde hallettiler.

1 kişi daha bunu önerdi. Bunu sadece bir yerdenmi alabiliyoruz. Piyasada satan yokta ondan soruyorum.

1 kişi daha bunu önerdi. Bunu sadece bir yerdenmi alabiliyoruz. Piyasada satan yokta ondan soruyorum.
Ben gank üzerinden almıştım hatta aldıktan sonra fark ettim indirim kodu bile varmış. Siteden alman daha iyi olur senin adına başka yerle falan uğraşmazsın wp üzerinden yada arayınca da soruları cevaplıyorlar. Bir aralar gamersarenada satılıyordu hatta ürünleri ama şu an ne oldu bilmiyorum.

Ürün geldi ses suyun altındaymış gibi geliyor. Sendede böylemi iade edicem.

Ürün geldi ses suyun altındaymış gibi geliyor. Sendede böylemi iade edicem.
Yok hocam bende gayet temiz akıcı, usb portu değiştir ne biliyim yazılımı tekrar kur dene olmazsa geri gönder kontrol etsinler değişim yapıyorlar.

Yok hocam bende gayet temiz akıcı, usb portu değiştir ne biliyim yazılımı tekrar kur dene olmazsa geri gönder kontrol etsinler değişim yapıyorlar.
pro modelımı var sende. iade edicem öyle anlaştık.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,070
Üyeler
184,725
Son üye
Angeloo
Geri