Kaç gün devamsızlık olursa karne alamam

Reaksiyon skoru
717
Arkadaşlar 6.5 özürlü 4 gün özürsüz devamsızlıgım var arkadaş 10gün özürlü 5 gün de özürsüzden fazla olursa karne alamıyormusuz dedi bana biraz sacma geldi sadece özürsüz için geçerli olması gereken bir şey değilmi ben şimdi karne alıyorum demi busekilde ama özürlü 10 gün olucak şekilde sildirecegim

Arkadaşlar 6.5 özürlü 4 gün özürsüz devamsızlıgım var arkadaş 10gün özürlü 5 gün de özürsüzden fazla olursa karne alamıyormusuz dedi bana biraz sacma geldi sadece özürsüz için geçerli olması gereken bir şey değilmi ben şimdi karne alıyorum demi busekilde ama özürlü 10 gün olucak şekilde sildirecegim
5 gün özürsüz devamsızlık yaparsanız alamıyorsunuz. Ben 6 kez otobüsler erken gelip gittiği için 6 gün boyunca 10-15 dk geç kalarak okula gelebildim ve yarım gün yok yazdılar 2 kez de cumaya gidio geldikten sonra yarım gün yazdılar toplamda 3.5 gün yok yazılıyım tutuştum.

karneden kastın, teşekkür, takdir belgesi mi?

5 gün özürsüzü yarım gün bile geçersen belge (teşekkür-taktir) alamazsın. Özürsüz 10’u geçerse kalırsın.

Özürlü de öyle sinir yok. Sadece 20 gün hakkın var, yani 10 günü geçtin belge alamazsın diye bir sey yok.

Ama son gelen düzenlemelerden sonra değişmiş olabilir bu sistem.

lise de ilk kez takdir alıcam oda devamsızlıktan belgeyi alamıyorum
12.sınıfım
:D

bende öyle düşünüyorum da işte evdekiler öyle düşünmüyo :d
Kırtasiyeden çıkart bi tane .d ben en son aldığım teşekkür belgesini uçak yapıp fırlatmıştım

lise de ilk kez takdir alıcam oda devamsızlıktan belgeyi alamıyorum
12.sınıfım
:D
bende 12 deyim şuan acaba sınıfta ort olarak kaçıncı olduğumuzu görebiliyomuyuz?

Mobilden şube yazılı ortalamalarına bakabiliyorsun sadece

20 gündü bundan 12 13 sene önce vay be 5 gün ne aga

5 gün özürsüz olunca alıyor muyuz alamıyoz mu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

20 gündü bundan 12 13 sene önce vay be 5 gün ne aga
hepsi bunun yüzünden !

Geri