Nicksiz
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 4,172
Öyle deme hocam içimin bir parçası kopuyor wallabaya pahali olmus. ram fiyatlar.
burda 16 gb 3200 corsair RGB 86 euro
Öyle deme hocam içimin bir parçası kopuyor wallabaya pahali olmus. ram fiyatlar.
baya pahali olmus. ram fiyatlar.
Öyle deme hocam içimin bir parçası kopuyor walla![]()
Artık gözümede soktuğuna göre huzur içinde ölebilirim
yazik günah bu millete, gercekten..cok caliskaniz ve azimli toplumuz...Hocam devlet verigler ile bizden para çalıyor ben sadece bunu diyorum 25 kuruşluk bir şey olsan bile onda bile vergi var milleten nasıl sömüreceğini bilmiyorlar artık![]()
hocam beninm laptoptan 150 tane olsa senin sistem etmez yavv
hahaha , yok canim ...öyle sey mi olurArtık gözümede soktuğuna göre huzur içinde ölebilirim![]()
yazik günah bu millete, gercekten..cok caliskaniz ve azimli toplumuz...
lakin üst bölgedeki efendiler, resmen halka karsi soganin suyuna kadar emdiler
dostum senin system benden daha iyi olsun ilerde. benim icin fark etmez.hocam beninm laptoptan 150 tane olsa senin sistem etmez yavv
yemin ediyorum gece uyurken abd gebersin bitsin yaaghh bizde pc toplayak diyorum ya rüyama giriyor pc lerHocam devlet verigler ile bizden para çalıyor ben sadece bunu diyorum 25 kuruşluk bir şey olsan bile onda bile vergi var milleten nasıl sömüreceğini bilmiyorlar artık![]()
malesef öyle dostum. cok haberlerde okuyorum.Devlet zenginden alıp fakire vermesi yerine fakirden alıp zengine veriyor ülkemizin hali bu rezillik.
abd gitse ne olurki. tüm dünya federal üzerinden kurulu.yemin ediyorum gece uyurken abd gebersin bitsin yaaghh bizde PC toplayak diyorum ya rüyama giriyor PC ler
hayirli olsun reis8x2 16gb ram 3000mHz