Kaç w psu ömürlük yeter

Laxerian

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,286
Merhabalar bi psu almak istiyorum alıp hiç değiştirmemek kaç w psu almam gerek veya link atarmısınız ben fsp aurum pt 1200 psusunu süşünüyorum

Merhabalar bi PSU almak istiyorum alıp hiç değiştirmemek kaç w PSU almam gerek veya link atarmısınız ben fsp aurum pt 1200 psusunu süşünüyorum
bence öyle yapılmamalı sonuçta eskiyecek.

Merhabalar bi PSU almak istiyorum alıp hiç değiştirmemek kaç w PSU almam gerek veya link atarmısınız ben fsp aurum pt 1200 psusunu süşünüyorum
Elektirik faturasını Babanız ödüyordum umarım (!) siz sisteminizin özelliklerini yasın biz ona göre önerelim

ATX12VO standardı yakınlaşmakta, ömürlük bir PSU olacak gibi gözükmüyor şimdiki herhangi bir PSU.
Ama onu es geçersek 1000 Watt ve üstü PSU'ların yetmeyeceği bir sistem yok gibi, tabii ki Quad SLI gibi şeyler hariç, normal buildlerde :D.

Watt önemli elbette ancak içersinde kullanılan kapasitör, mosfetler, trafo daha önemli rm750x ömürlük olmasa bile 10 yıl götürür.

1000w üstü çok uzun olacaktir

Geri