Kaç yaşına gelirsen gel Metin2 oynamaktan vazgeçmemek...

Reaksiyon skoru
15
Evet, konu başlıkta yazandan itibaren.. 27 yaşıma geldim, bütün oyunları açabilecek bilgisayarım var fakat Metin2 gibi keyif veren bir oyun bulamıyorum...
TR sunucusu artık oynanabilir gibi değil sanırım P2W durumuna dönmüş ve bir sürü anlayamayacağım şeyler eklenmiş.
Al kardeşim şu pvp server gir oyna, P2W değil, uzun ömürlü eğlencene bak dediğiniz server var mı?

tr zaten oynanmaz oynanacak pvpde yok varsa bende geleyim saçma sapan metin farmı üstüne pvp çıkartıp duruyorlar

tr zaten oynanmaz oynanacak pvpde yok varsa bende geleyim saçma sapan metin farmı üstüne pvp çıkartıp duruyorlar
Aslında zor oynanabilir sunucular var fakat 1. aşırı zaman olmaması 2. arkadaşın olmadığından girişmek istemiyorsun. Yoksa çok sağlam sunucular var.

Aslında zor oynanabilir sunucular var fakat 1. aşırı zaman olmaması 2. arkadaşın olmadığından girişmek istemiyorsun. Yoksa çok sağlam sunucular var.
Yazsana kral uzun ömürlü server bildiğin her hafta sunucu açılıyor 2 haftaya kimse kalmıyor oyunda.

Yazsana kral uzun ömürlü server bildiğin her hafta sunucu açılıyor 2 haftaya kimse kalmıyor oyunda.
Kanka çocukluğumdan beri var olan ElyMt2 var adı daha sonra Ely olmuştu eski adı m2-tr gibi bir şeydi.
Saltanat var, 10 kusür yıldır açık.
Yenilerde Kuzey2 var uzun ömürlü olacak gibi duruyor aşırı zor. Buna sırf zamanım yok diye ve kapanırsa emekler boşa gider diye başlamıyorum EP çekmeden gelişmek zor gibi.
Daha fazla bilmiyorum... Ama varsa bir server 2 ay sonra baba oluyorum o zamana kadar oynarım :D

Pay to win olmayan server yok vslik server olursa olur. Tr ise p2w bile değil pay to pay resmen. Para yatırdığın halde ilerleyemiyorsun.

Tr tadında rohan2 var yeni palantir sunucusunu açmışlar ama yönetimi *******

Pay to win olmayan server yok vslik server olursa olur. Tr ise p2w bile değil pay to pay resmen. Para yatırdığın halde ilerleyemiyorsun.

Tr tadında rohan2 var yeni palantir sunucusunu açmışlar ama yönetimi *******
Rohan2 bir deneyelim ya.. Var mı gelecek?

Geri