Kaçak Çay Önerisi İstiyorum

freygasm

80+ Gold
Reaksiyon skoru
5,527
Selam, evdeki çaylardan gram tat alamıyorum esnaf çayı ve dışarda içtiğim çayların tatları çok güzel geliyor. Sanırım normal çay ile kaçak çay karışımı yapıyorlarmış. Kaçak çay tüketen varsa aroması güzel orta-ağır çay önerir misiniz hayatımda hiç satın almadım bilmiyorum hangisi iui hangisi kötü....

Selam, evdeki çaylardan gram tat alamıyorum esnaf çayı ve dışarda içtiğim çayların tatları çok güzel geliyor. Sanırım normal çay ile kaçak çay karışımı yapıyorlarmış. Kaçak çay tüketen varsa aroması güzel orta-ağır çay önerir misiniz hayatımda hiç satın almadım bilmiyorum hangisi iui hangisi kötü....
Artık eskisi gibi tadı yok hocam malesef
Antep peynirini çok severdim ama aradığım eski tadı bile bulamıyorum

Doğu tarafında irandan gelen çaylar aşırı iyi ama yazılar arapça olduğu için hatırlamıuorım ne yazikki😃

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,180,304
Üyeler
187,314
Son üye
ces-0717
Geri