merhaba hocam memnun musunuz cihazdan sizce redmi 13c mi yoksa redmi 12 mimerhabalar kaçak redmi 13c alıcam fiyatıda 4800 sizce alınır mı ?
bende var memnunum ama kaçak(yurtdışı) olduğu için kapanıcak elbet para vermezseniz tabiimerhabalar kaçak redmi 13c alıcam fiyatıda 4800 sizce alınır mı ?
ayrıca apk indirdiğim bişey açılmazken biri açılıyo onu tam anlamadım o hariç sorun görmedim dahabende var memnunum ama kaçak(yurtdışı) olduğu için kapanıcak elbet para vermezseniz tabii
hocam Gaziantepte 200 TL'ye süresiz IMEI repair yapılıyor kapanmaz yani.bende var memnunum ama kaçak(yurtdışı) olduğu için kapanıcak elbet para vermezseniz tabii
merhaba hocam memnun musunuz cihazdan sizce redmi 13c mi yoksa redmi 12 mi
Ablama alicaktik hocam sonradan vazgeçtik redmi 12 pro aldık yurtdisibende var memnunum ama kaçak(yurtdışı) olduğu için kapanıcak elbet para vermezseniz tabii
dostum yanlıs anlamada 6400 tl olan telefonu neden kaçak alıyorsun yarın kapancak bişi olcak uğraşcaksınız cok farklı bi fiyatı yok belki son paran yanlıs anlama ama derdine deymez yani , ben Xiaomi Redmi 12 128 GB 8 GB kullanıyorum çok memnunum tavsiye ederim.merhabalar kaçak redmi 13c alıcam fiyatıda 4800 sizce alınır mı ?
Hocam yarın kapanicak dediğiniz telefonu 1yildir kullanıyorumdostum yanlıs anlamada 6400 tl olan telefonu neden kaçak alıyorsun yarın kapancak bişi olcak uğraşcaksınız cok farklı bi fiyatı yok belki son paran yanlıs anlama ama derdine deymez yani , ben Xiaomi Redmi 12 128 GB 8 GB kullanıyorum çok memnunum tavsiye ederim.
tercih senin dostum kapanmadığı kapanmıcağı anlamına gelmiyor ama ve geçen yıllara kadar kayıt ücretleri ne kadar cazipken şuan fena rakamlar çıkardılar mı sorsan kimse inanmazdı öneride bulundum sadece 5 6 7 k lık telefonlar için maceraya gerek yok kendi görüşüm saygı duyarımHocam yarın kapanicak dediğiniz telefonu 1yildir kullanıyorum
Babam 4yildir kaçak redmi pro 8 kullaniyor bu sene içerisinde 13 pro kacak alicak
Annem poco X3 pro kacak kullanıyor 2yildir hala kapanmadı ne kapanıyor acaba merak ettim
Hocam biz kayıt ücreti de dahil hallediyoruz işimizi tanıdık olduğu için ondan sıkıntı çıkmıyortercih senin dostum kapanmadığı kapanmıcağı anlamına gelmiyor ama ve geçen yıllara kadar kayıt ücretleri ne kadar cazipken şuan fena rakamlar çıkardılar mı sorsan kimse inanmazdı öneride bulundum sadece 5 6 7 k lık telefonlar için maceraya gerek yok kendi görüşüm saygı duyarım