bir şey olmaz ben kullanıyorumArkadaşlar 4 5 ay önce kaçak redmi note 9 aldım. Satın aldığım adam telefonu güncelleme dedi ve baya da güncelleme birikmiş. Güncellesem bişey olur mu?
imei falan gitti mibir şey olmaz ben kullanıyorum
biraz araştırdım el ile falan atılınca gitmiyormuş bir bilginiz var mımuhtemelen güncellersen attıkları imei gidecek
imei atmanın çeşitli yolları var bildiğim kadarıyla birisi yazılımsal diğeri ise gömülü oluyor ne yaparsan yap silinmiyor. imeinin nasıl atıldığına bağlı.biraz araştırdım el ile falan atılınca gitmiyormuş bir bilginiz var mı
kendimiz atabilir miyiz evde yedek telefon var daimei atmanın çeşitli yolları var bildiğim kadarıyla birisi yazılımsal diğeri ise gömülü oluyor ne yaparsan yap silinmiyor. imeinin nasıl atıldığına bağlı.
vallahi ne desem yanlış olur ben bilmiyorum, sadece hatırladıklarımı aktardım. bence araştırsan yapabilirsin.kendimiz atabilir miyiz evde yedek telefon var da
tamamdır teşekkürlervallahi ne desem yanlış olur ben bilmiyorum, sadece hatırladıklarımı aktardım. bence araştırsan yapabilirsin.
IMEI nin gittiğini nasıl anlarız ben güncellenmiştim görünürde bir şey olmadıvallahi ne desem yanlış olur ben bilmiyorum, sadece hatırladıklarımı aktardım. bence araştırsan yapabilirsin.
arama yapabiliyorsanız gitmemiştir.IMEI nin gittiğini nasıl anlarız ben güncellenmiştim görünürde bir şey olmadı
Bende gitmedi hatta resim ekliyorumimei falan gitti mi
Mesaj otomatik birleştirildi:
biraz araştırdım el ile falan atılınca gitmiyormuş bir bilginiz var mı
Yasal değil.kendimiz atabilir miyiz evde yedek telefon var da
kaçak nasıl oluyo ? fiyatı falan mı daha ucuz anlamadımArkadaşlar 4 5 ay önce kaçak redmi note 9 aldım. Satın aldığım adam telefonu güncelleme dedi ve baya da güncelleme birikmiş. Güncellesem bişey olur mu?