hayırMerhabalar benim elimde poco x6 pro var kaçak almistim bunun ekranının bı kisminda kararma oldu garanti kapsamına giriyor mu Alıntıyı görüntüle
Merhabalar benim elimde poco x6 pro var kaçak almistim bunun ekranının bı kisminda kararma oldu garanti kapsamına giriyor mu Alıntıyı görüntüle
Peki onerdiginiz guvenilebilir servis varmıTr cihazlarında ekran garantiye girmiyor, kullanıcı hatası sayılıyor
Sıfır orjinal ekran pahalı oluyor sahibindene bakın çıkma ekran var mı diye ,ekran aldıktan sonra ekran değişimi basit. Çevrenizde işlek bir dükkana taktırabilirsiniz .veya eliniz yatkın ise kendiniz de yapabilirsiniz.Peki onerdiginiz guvenilebilir servis varmı
Tel yeni sayılır hocam sahibindende falan çıkma bulabileceğini sanmıyorum. Tek çare yan sanayi yada paraya kıyıp orjinal taktırmak.Sıfır orjinal ekran pahalı oluyor sahibindene bakın çıkma ekran var mı diye ,ekran aldıktan sonra ekran değişimi basit. Çevrenizde işlek bir dükkana taktırabilirsiniz .veya eliniz yatkın ise kendiniz de yapabilirsiniz.
İstanbul'da isen Sirkeci tarafında telefon tamircileri var yan yana 4-5 han var büyük full telefron tamircisi onlarda imitasyon,çıkma vs hepsi var oradan yaptırabilirsin.Peki onerdiginiz guvenilebilir servis varmı
Yd cihazlardan alabilirsin. Anakart veya yazılım hatalı olanlar ucuza denk gelebiliyor takip etmek lazımTel yeni sayılır hocam sahibindende falan çıkma bulabileceğini sanmıyorum. Tek çare yan sanayi yada paraya kıyıp orjinal taktırmak.