Ben tplink ub500le 2 kol kullanıyorum gecikme vs yokDongle linkini müsait olduğun vakit atabilirsen sevinirim. Bende kolu alıyorum şimdi.
Konudan bağımsız bu alıcıyı kullanabilmek için herhangi bir yazılım kurmak gerekiyor mu?Tekrar ilk siparişe indirimde sanırım.
Essager USB PC için Bluetooth 5.1 adaptör alıcı BT5.0 Dongle kablosuz fare Bluetooth kulaklık kulaklık hoparlör dizüstü bilgisayar - AliExpress 509
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
Hayır direkt tak çalıştır bluetooth aktif oluyor. Aliexpressten yazılım gerektiren ürünleri satın almıyorum. Google drive linkiyle falan paylaşıyorlar hiç güvenli gelmiyorKonudan bağımsız bu alıcıyı kullanabilmek için herhangi bir yazılım kurmak gerekiyor mu?
F710 2009-2010 model gamepad hocam tarihi eser artık.500-1kya gamepad alacağınıza bunu alın f710 ve gc20den çekmediğim kalmadı
En çok FIFA veya spor oyunlarında kullanılıyor.hocam bu kolu bilgisayarda ne için kullanıyorsunuz almayı çok istiyorum ama hangi tür oyunlarda kullanıyorsunuz merak ediyorum
spiderman, jedi survivor, fallen order gibi oyunlar, yarış oyunları, fifa daha çok sayarımhocam bu kolu bilgisayarda ne için kullanıyorsunuz almayı çok istiyorum ama hangi tür oyunlarda kullanıyorsunuz merak ediyorum
2 li pil yeterli oluyor mu hocamben yesili almıstım 2 gun önce geldi, gp şarj edilebilir pil + cihazıyla kullanıyorum ek olarak ugreen bluetooth adaptor aldım bir sorun yok gecikme de yok. buarada almısken adam akıllı bluetooth adaptor alın gidip aliexpresden 15 liraya alacağınız adaptorden hayır gelir mi pek sanmıyorum. aldığım ürünlera assağıda;
(n11 kupon ve nays ile alınca güzel indirimler oluyor)UGREEN USB Bluetooth 5.0 Mini Dongle Adaptör Fiyatları ve Özellikleri
UGREEN USB Bluetooth 5.0 Mini Dongle Adaptör en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
ben cok kullanmadığım için yeterli gece takınca sabaha ful oluyor zaten, yinede yedek olarak 2 tane daha çektim dönüşümlü kullanırım en kötü2 li pil yeterli oluyor mu hocam