Neler Yeni

Kadıköy - Ataşehir - Ümraniye Anadolu lisesi

NightWish2434

80+ Silver
Ataşehir merkezli düşünerek çevresinde disiplin orta derece hocalar kafa dengi okul bakımları düzenli bir yer arıyorum. 11. Sınıfa geçtim. İmam Hatip önermeyin.

Son düzenleme:

Adeletbakani

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
559
İsim
kahvecirüstem
Ataşehir merkezli düşünerek çevresinde disiplin orta derece hocalar kafa dengi okul bakımları düzenli bir yer arıyorum. 11. Sınıfım. İmam Hatip asla olmaz.
Ev ilanı sandım en başta.

ahmetca19

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Anonim
Sultanbeyli'ye gitmeni tavsiye etmem 20 sene yaşadım orada her geçtiğimde hiç duymadığın küfürleri ediyorum o kadar berbat bir ilçe her türlü insan mevcut

Arda22

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,961
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistem Konularına etiketlerseniz sevinirim :)
Steam
Lionn!
Discord
Mostafa Mohamed 9932
Sultanbeyli'ye gitmeni tavsiye etmem 20 sene yaşadım orada her geçtiğimde hiç duymadığın küfürleri ediyorum o kadar berbat bir ilçe her türlü insan mevcut
Gerçekten öyle bende sancaktepede yaşadım çok kötü ilçeler

NightWish2434

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sultanbeyli biliyorum suriyeli doluda çeşitlilik olsun diye yazdım Kadıköyde en basit lisede 1000 kişi. Şuan gittiğim 600 kişi (1 sınıf 15 kişi) ama imam hatip olduğu için din dersi çok fazla (40 saat haftalikta 14 saat din dersi, normalde seçme hakkımız varken okul bize sectirmedi.)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ataşehir Anadolu Lisesi - Mustafa Kemal Anadolu Lisesi - Fenerbahçe Anadolu Lisesi - Harezmi Anadolu Lisesi
Fenerbahçe olabilir aslında ama ne ders programı paylaşmışlar ne de sınıf mevcudu listesi. Diğerlerini arkadaşlarım önermiyor.

7171132

80+ Bronze
Sultanbeyli biliyorum suriyeli doluda çeşitlilik olsun diye yazdım Kadıköyde en basit lisede 1000 kişi. Şuan gittiğim 600 kişi (1 sınıf 15 kişi) ama imam hatip olduğu için din dersi çok fazla (40 saat haftalikta 14 saat din dersi, normalde seçme hakkımız varken okul bize sectirmedi.)

Fenerbahçe olabilir aslında ama ne ders programı paylaşmışlar ne de sınıf mevcudu listesi. Diğerlerini arkadaşlarım önermiyor.
Mustafa Kemal Anadolu lisesi zaten Ataşehirin en yüksek okulu, keza aynı şekilde Ataşehir Anadolu Lisesi de aynı. Ataşehir Anadolu Lisesini çok bilmiyorum fakat Mustafa Kemal Anadolu lisesinde çok fazla disiplin var. Öğretmenler çok disiplinli. Ataşehir Anadolu Lisesi o konuda biraz daha rahat. Harezmi Anadolu Lisesi diğerlerine göre ortalama kalıyor fakat ortamı vesaire güzeldir.

mkurtulus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
303
İsim
mert kurtulus
Fenerbahçe lisesi konum olarak cok guzel bunlar arasında kalsam Fenerbahçe lisesini seçerim

NightWish2434

80+ Silver
sultanbeyli = %90 ı afgan suriyeli
Kardeşim yaz tatilinde Suriyelilerle çalıştım bana öğretmeyin lütfen

Mustafa Kemal Anadolu lisesi zaten Ataşehirin en yüksek okulu, keza aynı şekilde Ataşehir Anadolu Lisesi de aynı. Ataşehir Anadolu Lisesini çok bilmiyorum fakat Mustafa Kemal Anadolu lisesinde çok fazla disiplin var. Öğretmenler çok disiplinli. Ataşehir Anadolu Lisesi o konuda biraz daha rahat. Harezmi Anadolu Lisesi diğerlerine göre ortalama kalıyor fakat ortamı vesaire güzeldir.
Bakacağım o iki okula teşekkür ederim. Bu iki okulda okuyanlar varsa tecrübelerini yazsa iyi olur.

Fenerbahçe lisesi konum olarak cok guzel bunlar arasında kalsam Fenerbahçe lisesini seçerim
Eski gibi duruyor bir tık birde sınıflar kaç kişi olur orda

Farway

80+ Silver

NightWish2434

80+ Silver
Kaç paran var?
Ne anlamda?

Ataşehir Anadolu 1600, Mustafa Kemal 1200 kişi.

Son düzenleme:

Farway

80+ Silver
Keşke öğrenci okul seçeceğine okul öğrenci seçse. Dostum okul okuyorsun lise bu, çok önemli değil ben meslek lisesi mezunuyum ve emin ol konumu leş gibiydi ama iyi ki orada okudum. Yok çevresi şöyle olsun bakımı tam olsun bilmem ne biz sınıfı kendimiz silerdik, bizim okulda da esrarkeşler vardı senin içinde yoksa onlar sana etki etmez. Hocaları iyi olmaya da bilir ama hangi okulun hocası iyi ki yeterince günümüzde? Lise eğitiminin de üniversite eğitiminin de içi boş, sen kendini eğitebildiğin kadarsın devlet okulunda. Paran varsa özele gider 10 kişilik sınıfta kalma geçme derdin olmadan istediğin gibi okursun onda da ne kadar paranın karşılığında bir eğitim alırsın meçhul. Ya da yaparsın 485 495 puan 500 üzerinden kaliteli bir liseye yazılabilirsin onun dışı boştur. Adam liseden mezun 2023 senesinde Word açmayı bilmiyor, enstürman öğrenmemiş, meslek öğrenmemiş, dil öğrenmemiş, genel kültür desen 0 adama tanzimat diyorsun tazminat anlıyor la sana okul ne yapsın 🤣 o yüzden okulu değil kendini değiştir

Top Bottom