The Mehmet TR
80+
- Reaksiyon skoru
- 65
Kadıköyde laptopa oyun indirebileceğim biryer bakıyorum bildiğiniz biryer varsa söyler misiniz
Nasıl yani?Kadıköyde laptopa oyun indirebileceğim biryer bakıyorum bildiğiniz biryer varsa söyler misiniz
Gayet açık aslında İnterneti hızlı olan bir kafe de olabilir ya da direkt bunu yapan bir işletme de olabilir varsa böyle biryer bildiğin söylersen güzel olurNasıl yani?
Hocam, evde kendiniz indirin. Neden laptopunuza oyun indirmesi için bir işletme/mekân arıyorsunuz ki? İnternetiniz en fazla ne kadar yavaş olabilir? Bir de İstanbul’dasınız, köy yeri de değil.Gayet açık aslında İnterneti hızlı olan bir kafe de olabilir ya da direkt bunu yapan bir işletme de olabilir varsa böyle biryer bildiğin söylersen güzel olur
Büyük ihtimalle yurtta kalıyor yurt interneti yavaş olduğu için böyle bi konu açmıştır.Hocam, evde kendiniz indirin. Neden laptopunuza oyun indirmesi için bir işletme/mekân arıyorsunuz ki? İnternetiniz en fazla ne kadar yavaş olabilir? Bir de İstanbul’dasınız, köy yeri de değil.
Yurtta kalıyorum evde kalıyor olsam zaten böyle bir konu açmazdımHocam, evde kendiniz indirin. Neden laptopunuza oyun indirmesi için bir işletme/mekân arıyorsunuz ki? İnternetiniz en fazla ne kadar yavaş olabilir? Bir de İstanbul’dasınız, köy yeri de değil.
Bencede böyle yapKütüphanelere git vardır internet.