Kadınla Erkek Arkadaş Olabilir'mi?

Kadın ve erkek arkadaş olabilir. Uçkuruna hakim olamıyorsanız, böyle bir şeye yeltenmeyin. Benim erkekten çok iyi anlaştığım kadın arkadaşlarım var. Annemin üniversiteden erkek arkadaşları var hala görüşürler. Babamın da aynı şekilde. Geçin bu işleri. Daha doğru düzgün ilişki yaşamamış tipler "kodonlo orkok orkodoş olomoz" falan diyor...
Valla😂

neymiş efendim kadınla erkek arkadaş olamazmış sen nefsini tutmayı bilmiyorsan Sana Bilinç Ve Fiziki Özgürlüğü Veren Tanrı Ne Yapsın?
Sosyal Medya Ortamına Girmeden Önce Kadınlara Kızlara Yetişkin Çocuk Demeden Kafamda Tek Bir Bakış Açısı Vardı Piskolojik Olarak Bilinç Altımda Yer Alan Fikirleri Bozdu Bunlar Gibi Fesat İnsanların Fikirleriyle Maaf Oldu Bilinç Altımdaki Bakış Açısı

Bu evrede şuna bakmamız gerekiyor eş demek bir hayatı paylaşacağımız kişi demektir hayat yoldaşı demektir can yoldaşı demektir aynı şekilde arkadaş dost dediğimizde bu tabirde yer almaktadır kadın erkek elbetki dost olabilir hatta bunun sonucunda sevgilide olabilir bu normal çünkü cinsiyet fark etmemeksizin birbirleri ile iyi anlaşıyorlar ise bunun sonucunda zaten birlikte bu yola devamda etmek isteyebilirler ama ortada ince bir çizgi varsa oda şudur dostluk başkadır aldatma başkadır benim bugün bir eşim olsa elbetki çevresini tanımak ve onu çevresine göre yer yer kısıtlamak benim hakkımdır fakat bu kısıtlama bir bende başlayıp bende bitmiyor eşimdede başlayıp eşimdede bitiyor önemli olan cinsiyet değil fikirler ve bilinçlerdir
bencede olur ama sınırlı ya bence benden fazla vakit ayırmasın mesela çok temas etmesin kol kola el ele organ organada benimde kız arklar var valla öyle bakmıyorum hıc bakılmaması normal yanı ınandırıcı gelmiyor ama

bencede olur ama sınırlı ya bence benden fazla vakit ayırmasın mesela çok temas etmesin kol kola el ele organ organada benimde kız arklar var valla öyle bakmıyorum hıc bakılmaması normal yanı ınandırıcı gelmiyor ama
Yani açıkladım zaten çevresini bende bilicem.oda bilicek sınırlarınıda aynı şekilde çocuk değilya bu aldatmak asıl mesele ve bunun dostlukla alakası yok aldatan her türlü aldatır

Kadın ve erkek yan yana olunca akla ilk gelen şey c.nsellik ise sorun bizde değil kafa yapısındadır

biz karışmadan kendisi ne yapcağını bilmeli haklısn
Kadınlar birazdaha erkeğinde yön vermesini ister kıskançlık yani bunuda erkekten görmek ister erkeğin baskısıda olmalı yani bir sınırda

Bu ülkede erkek ile kadın arkadaş olamaz.
Ülkede çok abaza var gerek yok risk almaya

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,782
Üyeler
184,220
Son üye
Wojtek01
Geri