Enver Paşa
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
Baktığım sitelerin hiçbirisinde stok yok. Kadir Mısıroğlu'nun kitaplarını nereden bulabilirim?
Türkiye'de bu kadar fazla kitlesi olan bir yazarın kitaplarını okumamak kadar normal bir şey yok. Tepki gösterenler inkılap tarihi dersiyle tarihi öğrenmişler sanırımTepki gösterenler koyundur. Her düşünceye körü körüne inanmayın hepsini araştırın doğruyu kendi iradenizle bulun
Kimsenin tarihi nasıl öğrendiği seni ilgilendirmez. Kitapları tabii ki okuyabilirsin kendi özgür iradendir ama böyle bir genelleme çok yanlış.Türkiye'de bu kadar fazla kitlesi olan bir yazarın kitaplarını okumamak kadar normal bir şey yok. Tepki gösterenler inkılap tarihi dersiyle tarihi öğrenmişler sanırım
ister okuyun ister okumayın ama kadir mısıroğlu inkilap tarihi dersinden daha mı doğru?Türkiye'de bu kadar fazla kitlesi olan bir yazarın kitaplarını okumamak kadar normal bir şey yok. Tepki gösterenler inkılap tarihi dersiyle tarihi öğrenmişler sanırım
Atatürk'ün yazdırdığı tarih kitapları FULLBRİGHT anlaşması ile okullardan kaldırılmış hatta yasaklanmışsa ve yerinede AMERİKALILARIN ONAY VERDİĞİ tarih kitapları müfredata eklenmişse EVET...ister okuyun ister okumayın ama kadir mısıroğlu inkilap tarihi dersinden daha mı doğru?
kanıt? resmi bir kanıt göster hak vereceğimAtatürk'ün yazdırdığı tarih kitapları FULLBRİGHT anlaşması ile okullardan kaldırılmış hatta yasaklanmışsa ve yerinede AMERİKALILARIN ONAY VERDİĞİ tarih kitapları müfredata eklenmişse EVET...
Benim bu maymun iştahlılığım olmasa ben de okuyacağım da işte...Baktığım sitelerin hiçbirisinde stok yok. Kadir Mısıroğlu'nun kitaplarını nereden bulabilirim?
Dediğin anlaşma yurtdışında burslu okumak için bir programmış diğer dediğini bulamadım biraz açar mısınAtatürk'ün yazdırdığı tarih kitapları FULLBRİGHT anlaşması ile okullardan kaldırılmış hatta yasaklanmışsa ve yerinede AMERİKALILARIN ONAY VERDİĞİ tarih kitapları müfredata eklenmişse EVET...
Tepki gösterenler koyundur. Her düşünceye körü körüne inanmayın hepsini araştırın doğruyu kendi iradenizle bulun
bu tripler ne beyler,ben keyyyfime göre gelir atarım o ifadeyiTürkiye'de bu kadar fazla kitlesi olan bir yazarın kitaplarını okumamak kadar normal bir şey yok. Tepki gösterenler inkılap tarihi dersiyle tarihi öğrenmişler sanırım
Nasıl yani? Sen ATATÜRKÇÜ olarak ATATÜRKÜN TARİH KİTAPLARINI bırak okumayı, müfredattan bile kaldırıldığını bilmiyormusun?kanıt? resmi bir kanıt göster hak vereceğim