Öncelikle merhabalar forumda yeniyim hatam olursa kusura bakmayım hali hazırda corsair spec 05 kasam var eskiden rx 570 vardı islemci 5 1600 vardı işlemci olarak 5 5500 ekran kartı olarak rx 5700xt gećtim geçtiğimiz aylarda eski sistemde 2 adet egzoz fanǰ vardı ısınma olarak sıkıntı yoktu yeni parçalara geçince 3 adet egzoz yaptım yine sıkıntı olmadı islemci üzerinde amd stok soğutucu vardı ısınma bir tık arttı bende kule tipi soğutucuya geçtim thermalright peerless assassin 120 argb kule tipi işlemci soğutucuya geçtim işlemcim buz gibi oldu ama ekran kartı ısınması arttı ve anladım ki kule tipinden dolayı kasamın ekran kartı portlarının olduğu yer çok ustte ve egzoz fanlarıyla çok iç içe oldu bu nedenden dolayı havayı sadece bir fan tahliye ediyor ama camı açtıgimda aıcaklık max 80 oluyor camla birlikte 88 86 civarında dolaşıyor şimdi asıl konum şu 240lık sıvı soğutmamı almalıyım deepcool markalar şuan 2400 2800 bandında yoksa akvaryum kasamı alsam akvaryum kasada ekran kartı portlarının olduğu yer biraz aşağida buda egzoz fanı ile kule tipi soğutma arasında mesafe olacak demek yine eski verimi verirmi yani yenj bir kasamı 3000 bin bandına 7 fanlı şıl görünuşlü argb kasalsr var yoksa 2500 bandına sıvı soğutmamı lütfen yardım edin kafam çok karıştı teşekkürler