R1xy
80+
- Reaksiyon skoru
- 13
Öncelikle derdimi biraz uzun uzun anlatacam şimdiden okuyup yardımcı olacak kişilere teşekkür ederim.
Sistem bilgisi (Uzay sistem)
Evga 1070 FTW (yanmis durumda
Ryzen 5 3600 (kule tipi var adını unuttum)
2x8Gb Ram
Msi a320m-a pro
PSU gametech 600w 80+ bronz
Bütce
Normalde 7.000TL ekran kartini 4.000 TL den saydım o yüzden 3.000 TL ( ufak tefek değişiklikler olabilir)
Benim yakın zamanda ekran kartım (EVGA 1070 FTW) yandı ve tamir edilemez bir hale geldi o yüzden yeni bir ekran kartı arayışına girdim ve ekran kartı ararken kartların ne sebeplerle yandiginida arastirdim gördüğüm kadarıyla fazla ısınma yada yanlış PSU alımından kaynaklı olabileceğini öğrendim yani en azından çoğu kaynakta böyle yazıyordu
o yüzden bi andan PSU arayışına girdim ama anlamadığım icin pek bir şey secemedim yani sıfır mi alsam ikinci elimi alsam bilemedim
Ve PSU bakarken bir şey daha aklıma geldi benim kasam yok ve ekran kartıni soğutacak bir şey yok yaz ayindayiz benim odam alev alev ben dayanamıyorum ekran kartı iyi dayanmis
bu sepele birde kasa arayışına girdim ama kasada da net bir şey bulamadım ikinci el mi alsam yoksa sıfır mi karar veremedim birde şimdi yeni ekran kartı alacağım için 3 fanlimi alsam yoksa 2 fanlimi alsam ondan da emin olamadjm yani 3 fanlılar çok güzel duruyor ama eğilme felan oluyormus ilerde o yüzden tedirgin oldum (ek olarak eğer bu konuda da yardımcı olursanız sevinirim). Anlayacağınız kafam çok karışmış durumda eğer dertlerime deva olabirseniz çok müteşekkir olurum yazim hatalarim var affola cehaletime sayın.
Sistem bilgisi (Uzay sistem)
Evga 1070 FTW (yanmis durumda

Ryzen 5 3600 (kule tipi var adını unuttum)
2x8Gb Ram
Msi a320m-a pro
PSU gametech 600w 80+ bronz
Bütce
Normalde 7.000TL ekran kartini 4.000 TL den saydım o yüzden 3.000 TL ( ufak tefek değişiklikler olabilir)
Benim yakın zamanda ekran kartım (EVGA 1070 FTW) yandı ve tamir edilemez bir hale geldi o yüzden yeni bir ekran kartı arayışına girdim ve ekran kartı ararken kartların ne sebeplerle yandiginida arastirdim gördüğüm kadarıyla fazla ısınma yada yanlış PSU alımından kaynaklı olabileceğini öğrendim yani en azından çoğu kaynakta böyle yazıyordu

Ve PSU bakarken bir şey daha aklıma geldi benim kasam yok ve ekran kartıni soğutacak bir şey yok yaz ayindayiz benim odam alev alev ben dayanamıyorum ekran kartı iyi dayanmis