Kafama hiçbir kulaklık uymuyor

Enivici Vokke

80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,369
Mpow EG10 kullanıyordum 3 yılın ardından kedim kablosunu kemirip çöpe çıkarttı. Havit H2002P aldım küçük geldi. Gamepower Voldon aldım küçük geldi. Kafam tamam büyük eyvallah da hiçbir kulaklık mı olmaz kafama ya. Bu zamana kadar ilk kez yaşıyorum böyle bir problem yeni nesil kulaklıklar mı çok ufaklar ne alacağım alıp iade etmekten sıkıldım. Gamepower Fujin alsam idare eder mi büyüğe benziyor.

Kanka Allah rızası için kafanın bi fotoğrafını atar mısın çok merak ediyorum.

Kanka Allah rızası için kafanın bi fotoğrafını atar mısın çok merak ediyorum.
1742673115927.png

Böyle hocam yardımcı olursanız sevınırım

Ozaman kafanızı olcün ona göre alın kulaklık ı bence ne diyeyim yani başka geçmiş olsun mu diyim ne diceğimi bilemedim şimdi
Geniş - büyük kulaklık önerileri bekliyorum sizlerden de Voldon cidden ufakmış ama H2002P nin de yorumlarında birçok kişi zaten küçük olduğunu belirtmiş

iem bak bunla ugraşcagına

Mpow EG10 kullanıyordum 3 yılın ardından kedim kablosunu kemirip çöpe çıkarttı. Havit H2002P aldım küçük geldi. Gamepower Voldon aldım küçük geldi. Kafam tamam büyük eyvallah da hiçbir kulaklık mı olmaz kafama ya. Bu zamana kadar ilk kez yaşıyorum böyle bir problem yeni nesil kulaklıklar mı çok ufaklar ne alacağım alıp iade etmekten sıkıldım. Gamepower Fujin alsam idare eder mi büyüğe benziyor.
hocam gıdıp dene yakınında medımarkt teknosa felan varsa deneyıp al ordakı modellerden bırını

Hoca h2002p bende kullanıyorum bence bu seviyedeki kulaklıklar küçük çünkü bana da küçük geliyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,059
Üyeler
184,565
Son üye
ygtcnz
Geri