Günlerdir psu araştırıyorum çıldırmak üzereyim en son bu iki ürün arasında kaldım aralarında 2 fark var biri diğerinde 100w daha fazla ve biri gold diğeri bronz sertifikalı onun haricinde ikisindede 6 adet koruma sertifikası var sizce bu iki farklılık için 300 tl fark vermeye değer mi ?
sitem : 5600x - rx 6700xt ikiside sistemime fazlasıyla yetiyor biliyorum ama ileride olası yükseltme durumunda tekrar psu ile uğraşmak istemiyorum. Eğer daha uygun fiyata benzer kalitede önerileriniz varsa onlarada açığım.
sitem : 5600x - rx 6700xt ikiside sistemime fazlasıyla yetiyor biliyorum ama ileride olası yükseltme durumunda tekrar psu ile uğraşmak istemiyorum. Eğer daha uygun fiyata benzer kalitede önerileriniz varsa onlarada açığım.
High Power 750W 80+ GOLD Performance GD Aktif PFC Güç Kaynağı (HP1-J750GD-F12S) | Teknobiyotik
High Power Performance GD 750W 80+ Gold 62.5A Single Rail Aktif PFC Siyah ATX Güç Kaynağı Masaüstü Bilgisayarınız için 750W 80+ Gold Verimliliğinde İdeal Güç Kaynağı 750W 80+ Gold Güç Kaynağı ile Güç Derdine Son! High Power; Nvidia GeForce RTX 2080, AMD RX Vega 64 gibi yeni nesil ekran...
www.teknobiyotik.com
High Power ELITE Series 850W 80+ Bronze Slim Kablolu ATX Güç Kaynağı (HP1-N850BR-E12S) | Teknobiyotik
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
www.teknobiyotik.com