- Konu Sahibi Konu Sahibi
valla bilmiyorum yardımcı olmaya calısıyorlar ama eski amazon yok lafına katılıyorum birde asus anakartlarda bandrol yok yokda bu nedir arkadaş bu nasıl olabılıyo kapalı kutuda mantıgım ermiyo küçücük ama merak ettırıyo kım acmıs nasıl olmus acılmadan olma ıhtimalini olsa amennada işteEski Amazon yok. Ucuz ürünlerde sorun yokta. Pahalı ürünlerde doa al, servise yolla falan. Depo 2 hafta inceler sansliysa. Sonuçta 0 diye almış. Kullanılmış, veya iade ürüne niye 0 fiyatı ödesin. Ben kasa aldım. Vidaları yalama olmuş. Müşteri hizmetleri modeli öyledir diyor müşteri hizmetleri. Eski Amazon yok malesef
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
aldım bile üstad yolda değil o yüzden 26 ya düşürebiliyorsam zaten exposu 28 oldugu ıcın kolay olurmu hiç denemedim ayarları vb arastırıp yapıcam ddr5 e ilk geçişim ve ilk deneyimim olacak1- İşlemciye bir şey olmamıştır.Pin yok, hareketli parça yok.Dert etme.
2- O gördüğün nokta göçükler sıfır cihazlarda olağan bir şey.Bende bir kaç kez denk geldim.Fabrikadan öyle çıkabiliyor.
3- Etmez öyle bir şey söz konusu bile değil.İntelde herkes kullanıyor.Servise verecekken tekrar vidalar yollarsın anlamazlar bile.
4- DDR5 de gecikme değerleri çok fark oluşturmuyor.Hatta o kadar az ki değmez.Ama amd gecikme değerini baz alır, intel hızı.Senin ramler zaten cl 28 ne gerek var cl 26 düşmeye anlamazsın bile.Boşuna masraf olur.İnsanlar cl 30 6000 mhz kullanıyor genelde.Takıntı etme.