yulaf fıstık ezmesi muz bal bayadır kahvaltıda sadece bunu yiyorum bıkmadım tadı baya iyi oluyoGenelde sucuk salam sosis falan yiyorum bunlardan usandım biraz varmı öneriniz
Dostum bi tavaya zeytinyağını dök üstüne kavurma koy kavurmalar eriyince yiceğin kadar yumurta kır yumurtayı çok karıştırma tadı değişiyo, sonra üstüne kaşar peyniri koy ama ince doğra altını kıs kapağını kapat peynir erisin sonra peynir eriyince tuz ve karabiber ilave et ayriyetten yanında ekmek kızartma bilirsin çok yakışıyorGenelde sucuk salam sosis falan yiyorum bunlardan usandım biraz varmı öneriniz
Yada ekmeğin içine haşlanmış yumurta koy yarım avakado çok az zeytinyağı tuz limon istersen biraz peynir enfess oluyorDostum bi tavaya zeytinyağını dök üstüne kavurma koy kavurmalar eriyince yiceğin kadar yumurta kır yumurtayı çok karıştırma tadı değişiyo, sonra üstüne kaşar peyniri koy ama ince doğra altını kıs kapağını kapat peynir erisin sonra peynir eriyince tuz ve karabiber ilave et ayriyetten yanında ekmek kızartma bilirsin çok yakışıyor
Dünden kalmış yemekGenelde sucuk salam sosis falan yiyorum bunlardan usandım biraz varmı öneriniz
abooo harçlık dayanmaz bunaDostum bi tavaya zeytinyağını dök üstüne kavurma koy kavurmalar eriyince yiceğin kadar yumurta kır yumurtayı çok karıştırma tadı değişiyo, sonra üstüne kaşar peyniri koy ama ince doğra altını kıs kapağını kapat peynir erisin sonra peynir eriyince tuz ve karabiber ilave et ayriyetten yanında ekmek kızartma bilirsin çok yakışıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yada ekmeğin içine haşlanmış yumurta koy yarım avakado çok az zeytinyağı tuz limon istersen biraz peynir enfess oluyor
kahvaltıda ?Dünden kalmış yemek
olsa yerik behamsi ye hamsi
haşlanmış yumurta iyidir mısır gevreği fln alsam doyurur mu acabaHaşlanmış Yumurta
Light peynir
Zeytin
Ceviz
Süt
2 dilim buğday ekmeği
Bana göre en iyi kahvaltı şekli bu
Bunlar zaten doyurucu protein deposu güne en güzel şekilde başlatacak bir kahvaltı benceabooo harçlık dayanmaz buna
kahvaltıda ?
olsa yerik be
haşlanmış yumurta iyidir mısır gevreği fln alsam doyurur mu acaba
ben çok cabuk acıkıyorum ya tıkabasa yerim ama 4. derste acıkıyorumBunlar zaten doyurucu protein deposu güne en güzel şekilde başlatacak bir kahvaltı bence
KAHVALTIIIIIIgeceden kalan pasta>>>>>>>>>>>
Ben gün içinde acikmiyorum sağlam beslenme ile açlık sorunun biterben çok cabuk acıkıyorum ya tıkabasa yerim ama 4. derste acıkıyorum