Neler Yeni

Kahve seviyormusunuz?

Kahve sevenler ve sevmeyenler haydi sandık başına.

• Seviyorum

Oylar: 25 59.5%
  • Sevmiyorum

Oylar: 4 9.5%
  • İkramı reddetmem içerim ama sevmem.

Oylar: 11 26.2%
  • İkram etmeseler döve döve alırım kahvelerini.

Oylar: 2 4.8%

• Oy kullanan toplam üye
    42

HouSH

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,014
İsim
Veli GÖK
İlgilendiği Kategoriler
TEKNOLOJİ-ANİME-MANGA-NOVEL-OYUN
Steam ID
HouSH
kahve içmeyi çok severim, her sabah saat 7de uyanıp filtre kahvemi(yazın soğuk, kışın sıcak) hazırlayıp 1 saat bilgisayar başında vakit geçirdikten sonra hazırlanıp işe giderim. Acı kahveye 7-8 sene önce falan alıştım ve içerken gayet de keyif alıyorum. Bu zamana kadar kimseye de kahveyi övüp ikram etmedim. Ama arkadaşıma "hadi gel de kahve ısmarlayayım" demişliğim çoktur. "Yok ya kahve değil de çay içeceğim" diyen arkadaşım da bana ayıp etmiş olmaz. Arkadaş ortamımda da kahve sevmeyen arkadaşlarıma zorla kahve içirtmem veya ben ikram edince içmediler diye darılmam beni ilgilendirmez. Sigara kullanmıyorum mesela birisi bana uzattığında almadığımda ayıp mı etmiş olurum adama mesela ?

Anlamsız bir kahve linci yapılmış bence :D
Arkadaşa katılıyorum. Yok acı kahve içen ve övüp öneren eziktir felan . Neye dayanarak bu yargıya vardı merak ediyorum . Hani zevkler tartışılmazdı. Neyse...

_Zaur_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,681
İsim
Zaur
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
kahve içmeyi çok severim, her sabah saat 7de uyanıp filtre kahvemi(yazın soğuk, kışın sıcak) hazırlayıp 1 saat bilgisayar başında vakit geçirdikten sonra hazırlanıp işe giderim. Acı kahveye 7-8 sene önce falan alıştım ve içerken gayet de keyif alıyorum. Bu zamana kadar kimseye de kahveyi övüp ikram etmedim. Ama arkadaşıma "hadi gel de kahve ısmarlayayım" demişliğim çoktur. "Yok ya kahve değil de çay içeceğim" diyen arkadaşım da bana ayıp etmiş olmaz. Arkadaş ortamımda da kahve sevmeyen arkadaşlarıma zorla kahve içirtmem veya ben ikram edince içmediler diye darılmam beni ilgilendirmez. Sigara kullanmıyorum mesela birisi bana uzattığında almadığımda ayıp mı etmiş olurum adama mesela ?

Anlamsız bir kahve linci yapılmış bence :D
Benim arkadaşlarım adeta aşağılayıcı konuşuyorlar. Sen öyle bozuk şeyler içmekten asıl kahvenin ne olduğunu bilmez olmuşsun gibisinden.

Opcin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Enes Opçin
Benim arkadaşlarım adeta aşağılayıcı konuşuyorlar. Sen öyle bozuk şeyler içmekten asıl kahvenin ne olduğunu bilmez olmuşsun gibisinden.
Ben aynı cümleyi 3ü1 arada falan içen arkadaşlara kullanıyorum. Abi o kahve değil ki. Asıl kahve zaten acıdır. Kişi kendi içimine göre onu hazırlar. Kimisi sütlü sever, kimisi sade sever, kimisi sütlü kremalı çikolatalı sever vsvs. Ama arkadaşım gelip bana hadi kahve içelim deyip 3ü1 arada çıkarırsa da oturur gülerim. Onlar kahve değil ve ambalajlarında da "kahve karışımı" yazar. İşyerimdeki arkadaşlar 3ü1 arada içerler ve şuan elimde bir paket var. İçindekiler kısmında "çözünebilir kahve %4.9" yazıyor. Sence buna kahve demek mantıklı mı :D

MonteCapz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,152
İsim
Asil
Aslında benzer bi olayda şekersiz çay içmeye başladığımda oldu. Daha sağlıklı falan diye şekersize geçtim, eskiden 2 şekerli içtiğim çaydan aldığım tadı asla alamadım. Şimdi şekerli içince de güzel gelmiyo sanki çayın tadı ayrı şekerin tadı ayrı gibi geliyo. Toplum olarak küçüklükten alıştığımız için alışkınlık olmuş her gün kahvaltıda kesin çay içerim. Seviyorum ama tadı çok güzel olduğu için falan değil. Garip bir şekilde seviyorum ve içmekten keyif alıyorum.

CupOk

80+ Bronze
Acı kahve ve sade maden suyu övenlerin ciddi problemleri olduğunu düşünüyorum

_Zaur_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,681
İsim
Zaur
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
Ben aynı cümleyi 3ü1 arada falan içen arkadaşlara kullanıyorum. Abi o kahve değil ki. Asıl kahve zaten acıdır. Kişi kendi içimine göre onu hazırlar. Kimisi sütlü sever, kimisi sade sever, kimisi sütlü kremalı çikolatalı sever vsvs. Ama arkadaşım gelip bana hadi kahve içelim deyip 3ü1 arada çıkarırsa da oturur gülerim. Onlar kahve değil ve ambalajlarında da "kahve karışımı" yazar. İşyerimdeki arkadaşlar 3ü1 arada içerler ve şuan elimde bir paket var. İçindekiler kısmında "çözünebilir kahve %4.9" yazıyor. Sence buna kahve demek mantıklı mı :D
Evet asıl kahve 3ü1 arada olandır. Sizin içtiğiniz kahve sanki işlenmemiş ham tıbbi Alkölün vodka haline gelmemiş versiyonu.

Bu arada Geçenlerde bizde tıbbi alköl içerek 35 adam öldü. Ailece içenler ailece öldü hem. Ne adamlar varmış harbiden

Opcin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Enes Opçin
Acı kahve ve sade maden suyu övenlerin ciddi problemleri olduğunu düşünüyorum
herkesin damak tadı farklıdır. sen onları sevmiyorsun diye başka birinin sevdiği bir şeyi övdüğü için hakaretvari kelimeler kullanmanın yanlış olduğunu düşünüyorum. üzüldüm senin adına.

Evet asıl kahve 3ü1 arada olandır. Sizin içtiğiniz kahve sanki işlenmemiş ham tıbbi Alkölün vodka haline gelmemiş versiyonu.

Bu arada Geçenlerde bizde tıbbi alköl içerek 35 adam öldü. Ailece içenler ailece öldü hem. Ne adamlar varmış harbiden
ilk cümleden sonra daha fazla kahve konusunu konuşmaya gerek yok bence bitmiş tartışma

CupOk

80+ Bronze
herkesin damak tadı farklıdır. sen onları sevmiyorsun diye başka birinin sevdiği bir şeyi övdüğü için hakaretvari kelimeler kullanmanın yanlış olduğunu düşünüyorum. üzüldüm senin adına
O tatsız içecekleri övenlerin hemen hemen hepsi farklı olma çabasında oldukları için içiyor. Yoksa kim o tatsız içecekleri zevkle içer ki

TyShame

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
870
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
Mevzu kahveden çok " Türk kahvesi içelim " sözcüğünde ki anlam gel beraber sohbet edelimdir. Zamanla alışıyorsun. Ayrıca çeşme suyu yerine mineralli maden suyuyla yaparsan daha hafif olur çeşme suyuyla hangi kahveyi, çayı yapsan rezil tadı olur zaten. Çaydan kahveden anlayan adam kirli, klorlu suyla çay yapmaması gerektiğini bilir, Yapıyorsanda onun bilincinde olup içersin. Ayrıca her kahveyi beğeneceksin diye bir şey yok anadolumuzda ve dünyada pek çok kahve çeşidi var şahsen ben sütlü menengiçe bayılırım. Kimi dibek, kimi menengiç kimi Türk kahvesi kimi mocha bilmem ne sever bu olayı bu kadar gurme veya değişik seviyelere çekmeye gerek yok bence

Opcin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Enes Opçin
O tatsız içecekleri övenlerin hemen hemen hepsi farklı olma çabasında oldukları için içiyor. Yoksa kim o tatsız içecekleri zevkle içer ki
Ben zevkle içiyorum hocam ve kimseye de farklı gözükme çabam yok. Dediğim gibi sabah 7de uyanırım kahvemi içerim işime giderim. Sigara da tatsız, alkol de tatsız vsvs örnekleri arttırabiliriz ama herkesin keyfi kendine. Kimse de kahve içiyor diye toplumda yüksek bir mertebeye ulaşamaz. Farklı olma çabasına giren insanı kendi haline bırakın. Onun kahveyle alakası yoktur. O insan her konuda farklı olma çabasına girer

Top Bottom