Kahve seviyormusunuz?

Kahve sevenler ve sevmeyenler haydi sandık başına.

• Seviyorum

Oylar: 25 59.5%
  • Sevmiyorum

Oylar: 4 9.5%
  • İkramı reddetmem içerim ama sevmem.

Oylar: 11 26.2%
  • İkram etmeseler döve döve alırım kahvelerini.

Oylar: 2 4.8%

• Oy kullanan toplam üye
    42
Pratik olduğundan dolayı hazır kahve tüketirim.

sütlü jacobs granül kahve mükemmel oluyor

3in1 kahveye 5-6 şeker fırlatmasam o kahveyi bile sevmem o derece :D Tatsız bişey sevmem tatlı olacak mutlaka

3in1 kahveye 5-6 şeker fırlatmasam o kahveyi bile sevmem o derece :D Tatsız bişey sevmem tatlı olacak mutlaka
O kahve olmaz ki şerbet olur. 3'ü 1 arada zaten yeterince şekerli. Cidden acı mı geliyor?

Kafein bağımlılığı aslında hocam, bende de var. Ben de filtre, americano haricinde pek kahve içemem. Sıcak olarak şekerli ve sütlü kahveleri tercih ederim ama onun haricinde yazları asla filtre veya americano'dan şaşmam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kafein bağımlılığı aslında hocam, bende de var. Ben de filtre, americano haricinde pek kahve içemem. Sıcak olarak şekerli ve sütlü kahveleri tercih ederim ama onun haricinde yazları asla filtre veya americano'dan şaşmam.
@_Zaur_ hatta ki evde filtre kahve makinem bile var hocam. :D

Son düzenleme:
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@_Zaur_ hatta ki evde filtre kahve makinem bile var hocam. :D
He birde sensör ekranlı kahve makinelerine hasta olan arkadaşlarım var. Ya abi bırakın şu işi 😁

He birde sensör ekranlı kahve makinelerine hasta olan arkadaşlarım var. Ya abi bırakın şu işi 😁
Hocam benimki kara düzen 2007'de baba evi düzerken hediye etmişler. Filtre kağıdını koyuyon kahveyi koyuyon suyu veriyon 10 dakikaya hazır şekli.

Ben bayılırım filtre kahve favorimdir ama biraz salaklık var espresso felan diliyorum kafaya coğu zaman spor öncesi duble espressoya 1 ölçek kreatini atıp içerim her gün ama Türk kahvesi berbat bişey

Ağalar ben şuana kadar öyle dükkanlarda satılan Maccofe sütlü, Nescafe 3in1 felan içmeyi severdim.
Şu acı kahve içen arkadaşlarım Öve öve ikram ettiler kaç kez ama ondan sonra tüm kahvelere nefret ettim sayılır.

Yok abi acı bi kere, içemiyorum sevemiyorum bu illet içeceği, mecburmuyuz sizin övgülerinizi dinlemeye? Binbir derde şifaymış bilmem ne geçin bunları. Sadece içtikleri şeyi kötülememek adına öve öve bitiremiyorlar.

Ne zamandır bu konuyu açmayı düşünüyordum. Bakalım yalnız mıyım?

İkram ederlerse içerim saygısızlık olmasın diye ama hiç sevmem. Oyumu attım sizide görelim.
Çay Ve Kahveyi Hafta Da 1 Yada 2 Hafta Da Bir İçerim Latte İçtim Bi Kere Çok Güzel Nescafe 3 1 Arada İçerim
Kola Ve Sade Sodacıyım 2 3 Günde 1 Alırım İçerim Ama 2 Haftadır Bıraktım 5 Kilo Verdim

hocam siz kahveye şeker değilde , şekere kahve atıyorsunuz :D

sütlü kahve içerim veya beyazlatıcı kullanırım. acı olarak da fitre kahve tercihimdir.

kahve içmeyi çok severim, her sabah saat 7de uyanıp filtre kahvemi(yazın soğuk, kışın sıcak) hazırlayıp 1 saat bilgisayar başında vakit geçirdikten sonra hazırlanıp işe giderim. Acı kahveye 7-8 sene önce falan alıştım ve içerken gayet de keyif alıyorum. Bu zamana kadar kimseye de kahveyi övüp ikram etmedim. Ama arkadaşıma "hadi gel de kahve ısmarlayayım" demişliğim çoktur. "Yok ya kahve değil de çay içeceğim" diyen arkadaşım da bana ayıp etmiş olmaz. Arkadaş ortamımda da kahve sevmeyen arkadaşlarıma zorla kahve içirtmem veya ben ikram edince içmediler diye darılmam beni ilgilendirmez. Sigara kullanmıyorum mesela birisi bana uzattığında almadığımda ayıp mı etmiş olurum adama mesela ?

Anlamsız bir kahve linci yapılmış bence :D

Geri