Skynel
80+ Gold
Dahası
1500 1600TL civarlarında bütçem var ne önerirsiniz Brown istiyorum ya bir kere kullandım çok hoşuma gitmişti
1500 1600tl degerinde 850tl ye rk61 brown (eger hala indirim devam ediyorsa)1500 1600TL civarlarında bütçem var ne önerirsiniz Brown istiyorum ya bir kere kullandım çok hoşuma gitmişti
Rk61 Brown’u nereden alabilirim Türkiye pazarında yok değil mi1500 1600tl degerinde 850tl ye rk61 brown (eger hala indirim devam ediyorsa)
Mesaj otomatik birleştirildi:
ayrica evet brown hem ses hem hissiyat olarak mukemmel bir kere kullaninca degismek istemiyor insan benim gibi
dogru kucuk olmasina kucuk ama ben her klavyeyi denedim kucuk klavyeler kadar konforlu olani yok ayrica turkiye pazarinda varsa bile pahalidir banggoodda 850tl suanda sanirim bitmediysedRk61 Brown’u nereden alabilirim Türkiye pazarında yok değil mi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hem RK61 çok küçük o kadar küçük klavye kullanamam ya
İnan şuan K552 kullanıyorum o bile küçük geliyor yani haklısın ger olarak büyük rahatlık ama iştedogru kucuk olmasina kucuk ama ben her klavyeyi denedim kucuk klavyeler kadar konforlu olani yok ayrica turkiye pazarinda varsa bile pahalidir banggoodda 850tl suanda sanirim bitmediysed
evet kisiden kisiye deisiyorİnan şuan K552 kullanıyorum o bile küçük geliyor yani haklısın ger olarak büyük rahatlık ama işte