Bende aynı sorunu greennote da yaşamıştım tam doğru oturmadığından kaynaklanmıştı.Tam oturtuğundan emin olun.Iade ederseniz aynısını alma şansınız yok türkiyede muadilleri 8-9k malesefYeni konu açıp bilgi kirliliği olmaması açısından buradan devam etmek istiyorum. Ürünü almıştım geldikten sonra 4-5 kez kullandım. Mükemmel diyemem ama gayet işimi görüyordu. Ama daha kısa süre olmasına rağmen bataryanın temas ettiği sokette sıkıntı çıktı. Süpürme işlemi yaparken süpürgeyi geri cekince o soket kısmı temas etmiyor ve süpürge calısmayı kesiyor. Tekrar ileri iterken temas etmeye baslayınca calısmaya devam ediyor. Müşteri hizmetleri iade etmemin en doğrusu olacağını söylüyor. Normalde o kısma ip tarzı bişey bağlayıp devam etmek istiyorum ama daha 5. kullanımda bu sorun olması canımı sıktı. Sizler ne dersiniz?
Videosu
Aynen hocam. En ucuz muadili 7999 lira. O sebepten görseldeki gibi çözüm buldum böyle devam edeceğimBende aynı sorunu greennote da yaşamıştım tam doğru oturmadığından kaynaklanmıştı.Tam oturtuğundan emin olun.Iade ederseniz aynısını alma şansınız yok türkiyede muadilleri 8-9k malesef
Hocam dediğim gibi oturmamış korkmadan tekrar oturtmaya çalışın tak diye oturması lazım .Aynen hocam. En ucuz muadili 7999 lira. O sebepten görseldeki gibi çözüm buldum böyle devam edeceğim
Alıntıyı görüntüle
3-4 kere çıkarttım taktım, tırnaktan çıt sesi geliyor oturduğuna dair ama kullanımda geri çekerken esniyor yine. Bağlayınca sorun çıkarmadı.Hocam dediğim gibi oturmamış korkmadan tekrar oturtmaya çalışın tak diye oturması lazım .