Neler Yeni

🔥İndirim Kalado Kablosuz Dik Süpürge 2.549TL

ChillWar

80+
Pil seviyesi düştükçe çekim gücü azalıyor mu? Yoksa pil bitene kadar tam güç verip sonradan mı kapanıyor?

ramcoloji

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
248
İsim
RAMAZAN PANCAREKEN
Teşekkürler aldım ben de :)

1721061604551.png

ramcoloji

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
248
İsim
RAMAZAN PANCAREKEN
Yeni konu açıp bilgi kirliliği olmaması açısından buradan devam etmek istiyorum. Ürünü almıştım geldikten sonra 4-5 kez kullandım. Mükemmel diyemem ama gayet işimi görüyordu. Ama daha kısa süre olmasına rağmen bataryanın temas ettiği sokette sıkıntı çıktı. Süpürme işlemi yaparken süpürgeyi geri cekince o soket kısmı temas etmiyor ve süpürge calısmayı kesiyor. Tekrar ileri iterken temas etmeye baslayınca calısmaya devam ediyor. Müşteri hizmetleri iade etmemin en doğrusu olacağını söylüyor. Normalde o kısma ip tarzı bişey bağlayıp devam etmek istiyorum ama daha 5. kullanımda bu sorun olması canımı sıktı. Sizler ne dersiniz?

Videosu

extremegk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
213
İsim
Gokhan kılıc
Yeni konu açıp bilgi kirliliği olmaması açısından buradan devam etmek istiyorum. Ürünü almıştım geldikten sonra 4-5 kez kullandım. Mükemmel diyemem ama gayet işimi görüyordu. Ama daha kısa süre olmasına rağmen bataryanın temas ettiği sokette sıkıntı çıktı. Süpürme işlemi yaparken süpürgeyi geri cekince o soket kısmı temas etmiyor ve süpürge calısmayı kesiyor. Tekrar ileri iterken temas etmeye baslayınca calısmaya devam ediyor. Müşteri hizmetleri iade etmemin en doğrusu olacağını söylüyor. Normalde o kısma ip tarzı bişey bağlayıp devam etmek istiyorum ama daha 5. kullanımda bu sorun olması canımı sıktı. Sizler ne dersiniz?

Videosu
Bende aynı sorunu greennote da yaşamıştım tam doğru oturmadığından kaynaklanmıştı.Tam oturtuğundan emin olun.Iade ederseniz aynısını alma şansınız yok türkiyede muadilleri 8-9k malesef

punisher34

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
210
İsim
punisher
Bitmiş herhalde bende dyson v8 almayı dunusuyordum

ramcoloji

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
248
İsim
RAMAZAN PANCAREKEN
Bende aynı sorunu greennote da yaşamıştım tam doğru oturmadığından kaynaklanmıştı.Tam oturtuğundan emin olun.Iade ederseniz aynısını alma şansınız yok türkiyede muadilleri 8-9k malesef
Aynen hocam. En ucuz muadili 7999 lira. O sebepten görseldeki gibi çözüm buldum böyle devam edeceğim :D

1723986889249.jpeg

ramcoloji

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
248
İsim
RAMAZAN PANCAREKEN
Hocam dediğim gibi oturmamış korkmadan tekrar oturtmaya çalışın tak diye oturması lazım .
3-4 kere çıkarttım taktım, tırnaktan çıt sesi geliyor oturduğuna dair ama kullanımda geri çekerken esniyor yine. Bağlayınca sorun çıkarmadı.

Top Bottom