Neler Yeni

🔥İndirim Kalado Kablosuz Dik Süpürge 2.549TL

extremegk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
213
İsim
Gokhan kılıc
3500e almışım ürün sayfası amazondan kalkmış o yüzden tüm ayrıntıları göremiyorum 35 dk ve motor gücü aynı

Teşekkürler sipariş ettim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sizinki de 200w mu hocam
Ürünün kutusunu kaldırdım hocam ama link başlığında yazanlar aynı link açılmadığı için kesin bir diyemiyorum ama güç ve süre aynı görüntü ve açıklama metinleride benzer sanırım adı değiştirp satışa devam ediyorlar .Ucuz zaten pek düşünmek önemli değil bu fiyata türkiyede buna benzer ürün alınmaz .Aynısını 10k y satıyorlardı ben alırken trendyolda başka marka altında.

Dogukappa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
359
İsim
Doğukan
kullanan var mı anneme hediye almayı düşünüyorum

addrk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Akın
benzer urunlerin yari fiyatina aldim 1 tane sırf araba icin bile alinir
Ürünün kutusunu kaldırdım hocam ama link başlığında yazanlar aynı link açılmadığı için kesin bir diyemiyorum ama güç ve süre aynı görüntü ve açıklama metinleride benzer sanırım adı değiştirp satışa devam ediyorlar .Ucuz zaten pek düşünmek önemli değil bu fiyata türkiyede buna benzer ürün alınmaz .Aynısını 10k y satıyorlardı ben alırken trendyolda başka marka altında.
Senin urun bu galiba https://greenotehome.com/tr-tr/prod...ordless-vacuum-cleaner?variant=47197645078825

BabaVoss7

80+ Silver
Greenotela tıpatıp aynı bence. Bende bayadır kullanıyorum evde memnunum bu fiyata küçük işlerde çok işe yarıyor. Ama 2000w süpürge performansı beklmeyin

Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Cem
Bende aldım beğenmezsem iade ederin

ramcoloji

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
248
İsim
RAMAZAN PANCAREKEN
Geçen seneden beri denk geliyorum bir türlü almaya cesaret edemedim. Yorumlarda temizliğinin çok zor olduğu sepeti bosaltmak için komple sökmek gerektiğinden bahsediyor. Kullanan arkadaşlar bu konuda yorum yapabilir mi?

extremegk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
213
İsim
Gokhan kılıc
Geçen seneden beri denk geliyorum bir türlü almaya cesaret edemedim. Yorumlarda temizliğinin çok zor olduğu sepeti bosaltmak için komple sökmek gerektiğinden bahsediyor. Kullanan arkadaşlar bu konuda yorum yapabilir mi?
6 aydır kullanıyorum tek tuslu bosalıyor sepeti temizlencek bir şey de yok.Arzum kalbolu elektrik süpürgem bundan daha zor zaten onuda aylardır kullanmıyoruz bu geldikten sonra.Arada amazon var 3 taksit var alın geçin benimkinin aynısı ve 400 tl daha ucuz ama garantisi yokmuş gibi takılın bu fiyata normal zaten

GirayHan

80+ Platinum
3500e almışım ürün sayfası amazondan kalkmış o yüzden tüm ayrıntıları göremiyorum 35 dk ve motor gücü aynı.Rengi ayrıntılar sayfası hepsi benzer ama sayfayı kaldırmaları biraz şüpheli sanırım ürünün arkasında durmak istemiyorlar.

GirayHan

80+ Platinum
dostum 2 süpürge de var bizde biri akraba da kaledo olan greenote de bizde. ikisinin malzeme kalitesi vb herşeyi aynı greenote ile bir farkı yok. en ucuzu hangisi ise onu al çünkü aynı fabrikadan çıkıyor bu süpürgeler çinde. zaten model olarakta bakarsan tıpa tıp aynılar.

greenote boostlandı reklamlarla vb ondan fiyatı böyle arada ki 1000-1200tl'ye değecek fark var mı iki marka süpürge arasında dersen. greenote alırsan adamların reklam bütçesine 1000-2000tl vermiş olursun.

Top Bottom