Kalan 85 Günde Yksde İlk 299 Bi̇n Gi̇rmek Zor Mu ?

girersin tyt mat çalış ayt ile ortak konuları var biraz ayt fizik ve kimya ile fazlasını bile yaparsın
Merhabalar arkadaşlar ben 2019 yılında bir okula yerleştim ama bölümümü sevmiyorum o yüzden tekradan sınava girmeyi düşünüyorum 1 haftadır YKS yeni çalışmaya başladım hedef ise sayısalda 299 bin bu çalıştığım bir haftadır günde 10-11 saat çalışıyorum sınava yaklaşık 3 ay var bu kalan sürede sayısalda 299 bin yapsam yeterli sizce yapılabilir mi kalan sürede?

Not: Sanırım sayısalda 299 bin yapmak için 48 TYT 18 AYT falan istiyor.

Böyle soru soran adamlar ders çalışan adamlar değildir içini rahatlatmak isteyen adamlarıdır burdakiler sana rahat yetişir diyecek senin de kendine oh be tamam deyip ders çalışmayacak olmandir

sayısal 50binincisi bir mühendis olarak diyebileceğim şu ki 300 bin gerçekten kolay bi sıralama yapabilirsin bence

Hayır rahatça yaparsın bence

Hedefiniz yüksel bir hedef değil, yapılabilir ancak şu sıralama yapılabıilir mi bu sıralama yapılabilir mi konusu açmaktan ziyade artık çalışsanız bence iyi olur.

istikrarını korursan çok iyi sıralara girersin diye düşünüyorum 10 saat çalışmak her baba yiğidin harcı değil helal olsunn

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,749
Üyeler
184,493
Son üye
desanym
Geri