Neler Yeni

Kalan günlerde Apotemi TYT denemeleri çözülmeli mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Yiğit Can Kocaman
Selamlar, kalan günlerde Apoteminin üçlü TYT denemeleri çözülür mü? Moral bozucu olur mu?
3D’nin son denemesinde TYT 107,75 AYT 72 geldi. Zorlukları yakındır diye düşünüyorum ancak çözenlerden fikir almak isterim.

quejy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
404
İsim
halil
Selamlar, kalan günlerde Apoteminin üçlü TYT denemeleri çözülür mü? Moral bozucu olur mu?
3D’nin son denemesinde TYT 107,75 AYT 72 geldi. Zorlukları yakındır diye düşünüyorum ancak çözenlerden fikir almak isterim.
ah be kanka 107,75 tyt 72 ayt ne beya napıyon sen beya

zapkinus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,797
İsim
Kanon
İlgilendiği Kategoriler
müziğe dair her şey
ÖSYM'nin bugüne dek yaptığı tüm TYT ve AYT sınavlarını çözmeyi unutma.
Sabah TYT çözebilirsin, öğlenden akşama kadar konu çalışması/tekrar yapabilirsin, akşam ise AYT çözebilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Yiğit Can Kocaman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ÖSYM'nin bugüne dek yaptığı tüm TYT ve AYT sınavlarını çözmeyi unutma.
Sabah TYT çözebilirsin, öğlenden akşama kadar konu çalışması/tekrar yapabilirsin, akşam ise AYT çözebilirsin.
Çıkmış TYT ve AYT sınavlarının hepsini çözdüm ve özellikle 2020 yılını ekstra analiz ettim. Sabah TYT öğlen AYT akşama doğru da bir eksiğim çıkmazsa AYT fen ve TYT matematik branş çözüyorum ancak elimdeki TYT denemeleri bittiği için açtım başlığı, Apotemi zorluğuyla meşhur zaten. Son günlerde moral bozucu olur mu emin olamadım o yüzden.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,197
İsim
.
Çıkmış TYT ve AYT sınavlarının hepsini çözdüm ve özellikle 2020 yılını ekstra analiz ettim. Sabah TYT öğlen AYT akşama doğru da bir eksiğim çıkmazsa AYT fen ve TYT matematik branş çözüyorum ancak elimdeki TYT denemeleri bittiği için açtım başlığı, Apotemi zorluğuyla meşhur zaten. Son günlerde moral bozucu olur mu emin olamadım o yüzden.
apotemi ayarında gelmesi çok zor ama çöz istersen zarar gelmez

zapkinus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,797
İsim
Kanon
İlgilendiği Kategoriler
müziğe dair her şey
Apotemi'nin kaynakları zor lakin denemeleri zor değil, 3D'nin denemeleri çok daha zor.
2020 TYT ve AYT'de kaçar net yaptın?

Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Yiğit Can Kocaman
Apotemi'nin kaynakları zor lakin denemeleri zor değil, 3D'nin denemeleri çok daha zor.
2020 TYT ve AYT'de kaçar net yaptın?
TYT 112,50 AYT 75,75 yaptım. 3D daha zor diyorsanız son denemelerde Apotemi çözeyim o zaman, teşekkürler yardımınız için.

zapkinus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,797
İsim
Kanon
İlgilendiği Kategoriler
müziğe dair her şey
TYT 112,50 AYT 75,75 yaptım. 3D daha zor diyorsanız son denemelerde Apotemi çözeyim o zaman, teşekkürler yardımınız için.
Rica ederim.
Netleriniz gayet iyi, tek yapmanız gereken kalan günleri şimdiye dek nasıl geçirmişseniz öyle geçirmek, sınavı da nasıl çözmüşseniz öyle çözmek.

Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Yiğit Can Kocaman
Rica ederim.
Netleriniz gayet iyi, tek yapmanız gereken kalan günleri şimdiye dek nasıl geçirmişseniz öyle geçirmek, sınavı da nasıl çözmüşseniz öyle çözmek.
Çözdüm bugün ilkini tam 110 geldi. Yardımınız için teşekkürler tekrardan, 3D ile kıyasladığımda kesinlikle daha kolay kalıyor yanında.

Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Yiğit Can Kocaman
@ProBruzeer bugün ne yaptınız, ne yapacaksınız?
TYT 2022 çıkardım onu çözeceğim. Parça parça çözmüş olsam da baştan sona çözmediğim tek sınav. ÖSYM için iyi bir pratik olur diye düşündüm ÖSYMnin 165 dakikalık sistemde yaptığı bir sınavı çözmenin. Onun haricinde dersle alakalı başka planım yok, muhtemelen biraz yürüyüşe falan çıkar kafa dinlerim akşama doğru.

zapkinus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,797
İsim
Kanon
İlgilendiği Kategoriler
müziğe dair her şey
TYT 2022 çıkardım onu çözeceğim. Parça parça çözmüş olsam da baştan sona çözmediğim tek sınav. ÖSYM için iyi bir pratik olur diye düşündüm ÖSYMnin 165 dakikalık sistemde yaptığı bir sınavı çözmenin. Onun haricinde dersle alakalı başka planım yok, muhtemelen biraz yürüyüşe falan çıkar kafa dinlerim akşama doğru.
2022 TYT'de ben 110 net yapmıştım, oldukça kolay bir sınav. Hatta dünyanın en kolay TYT'si olabilir.
Sakinleşin, huzurlu olun, stres ve kaygıdan uzaklaşın.
Ufak tekrarlar yapmayı unutmayın. YouTube üzerinden birkaç dakikalık videolara göz atabilirsiniz.
Buyurun (buyrun yanlış, doğrusu buyurun) benden size bir tane:

IMG_20230616_074240.jpg

Işın kırıcılık indisi az olan ortamdan çok olan ortama geçerse normale yaklaşır.
Işının dalga boyu ne kadar büyükse o kadar az kırılır. Frekansı ne denli büyükse o kadar çok kırılarak normale yaklaşır.

Çok yoğun ortamdan az yoğun ortama geçişte ise normalden uzaklaşan bütün durumlar olabilir!
images.png

Top Bottom