Neler Yeni

Kalan sürede TYT 30 net yapılır mı?

kineist

80+
Arkadaşlar sadece TYT gireceğim. Hiç paragraf çözmedim ve Türkçe dil bilgisi hiç çalışmadım.

Matematikte üslü sayılar bitmek üzere. Geometri çalışmayacağım yetişmez maalesef.

Kimya'da maddenin halleri ünitesindeyim.

biyoloji ve fizik başlamadım henüz.

Sosyale de henüz başlamadım.

Kalan sürede 30 net ve üzeri yapabilir miyim?

Juckly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
146
İsim
Umut
Arkadaşlar sadece TYT gireceğim. Hiç paragraf çözmedim ve Türkçe dil bilgisi hiç çalışmadım.

Matematikte üslü sayılar bitmek üzere. Geometri çalışmayacağım yetişmez maalesef.

Kimya'da maddenin halleri ünitesindeyim.

biyoloji ve fizik başlamadım henüz.

Sosyale de henüz başlamadım.

Kalan sürede 30 net ve üzeri yapabilir miyim?
Paragraf ve dil bilgin iyi ise 25 tane net Türkçe'den yaparsın zaten

Batuw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,085
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları
30 net neye yarar ki

Aderal

80+ Bronze
Hiç tyt denemesine girdin mi ki şu an kaç net geliyor?:D tüm sınavı sallasan bile 20-30 net gelir zaten

Yunus

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,718
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Kripto Paralar, İşlemci overclock(az), Monitör
Bi paragraf kitabı bi tanede 10 lu tyt türkçe deneme al sırf aban diğer derslerde bildiğini yap türkçeden 30 netin olur diğer derslerden de 20 30 gelir
Mesaj otomatik birleştirildi:

İlk paragraf kitabını sonra denemeyi bitir
Kalın bişi alma

Birde günde 40 soru çöz fazla veya az çözme
30 40 arası mükemmel
Paragraf kitabı bitince türkçe deneme çöz süre tutmana gerek yok 165 dk 1 türkçeye bol bol yeter

kineist

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bi paragraf kitabı bi tanede 10 lu tyt türkçe deneme al sırf aban diğer derslerde bildiğini yap türkçeden 30 netin olur diğer derslerden de 20 30 gelir

İlk paragraf kitabını sonra denemeyi bitir
Kalın bişi alma

Birde günde 40 soru çöz fazla veya az çözme
30 40 arası mükemmel
Paragraf kitabı bitince türkçe deneme çöz süre tutmana gerek yok 165 dk 1 türkçeye bol bol yeter
Paragrafın ritmi var elimde. Dil bilgisi hiç bilmiyorum paragraf çözerken sıkıntı olur mu?

Yunus

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,718
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Paragrafın ritmi var elimde. Dil bilgisi hiç bilmiyorum paragraf çözerken sıkıntı olur mu?
Türkçe denemesi çözerken sıkıntı olur o soruları boş bırak

Paragrafda sıkıntı olmaz

Bide fazla heyecan yapma 30 net tyt de çok kolay bir biçimde erişilebilecek bir net 45 gün kalmış sen hayli hayli 30 netin üstüne geçersin

kineist

80+
Türkçe denemesi çözerken sıkıntı olur o soruları boş bırak

Paragrafda sıkıntı olmaz
Teşekkür ederim. Önce paragrafı bitirip sonra dil bilgisine geçmenin daha mantıklı olacağını düşündüm çünkü dil bilgisinden az soru geliyor.

Hocam birde ben paragraf çözmeyi bilmiyorum. Bu kampı izleyip öyle çözsem olur mu?

Bide fazla heyecan yapma 30 net tyt de çok kolay bir biçimde erişilebilecek bir net 45 gün kalmış sen hayli hayli 30 netin üstüne geçersin
Hocam panik yapıyorum ya yapamazsam diye. Ailemden yiyeceğim baskıdan ve askerlik geldi ondan korkuyorum. Yaş 22 başarmam lazım.

Yunus

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,718
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Teşekkür ederim. Önce paragrafı bitirip sonra dil bilgisine geçmenin daha mantıklı olacağını düşündüm çünkü dil bilgisinden az soru geliyor.

Hocam birde ben paragraf çözmeyi bilmiyorum. Bu kampı izleyip öyle çözsem olur mu?

Hocam panik yapıyorum ya yapamazsam diye. Ailemden yiyeceğim baskıdan ve askerlik geldi ondan korkuyorum. Yaş 22 başarmam lazım.
Ben yks öğrencisiyim şu an 90 larda 100 lerde netim var altyapım iyiydi çok sıkı tuttum hâlâ sıkı tutuyorum

Ben bile heyecan yapmıyorum ya yapamazsam diye
1 tane tyt denemedi alıp çöz 165dk ile kendini gör zaten büüyk ihtimalle sadece bildiklerini çözsen 30 net alırsın
Birde matematiğine güveniyorsan problemler kitabı da al çöz o soruları kaçırma

kineist

80+
Ben yks öğrencisiyim şu an 90 larda 100 lerde netim var altyapım iyiydi çok sıkı tuttum hâlâ sıkı tutuyorum

Ben bile heyecan yapmıyorum ya yapamazsam diye
1 tane tyt denemedi alıp çöz 165dk ile kendini gör zaten büüyk ihtimalle sadece bildiklerini çözsen 30 net alırsın
Birde matematiğine güveniyorsan problemler kitabı da al çöz o soruları kaçırma
Tamamdır dostum. Paragraf için tavsiye ettiğin kamp var mı?

Ömer Murat KARACA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,078
İsim
Ömer Murat KARACA
Hocam TYT'nin büyük bir bölümü mantığa dayalı, bilgiye değil. Sessiz sakin kafayla oturup çözersiniz değil 30, rahat 40 net bile çıkar. 11'de normal sıradan bir şekilde çalışmaya başlayıp sınavın son 5-6 ayında birkaç sebepten saldım, ayrıca pandemi vurdu, 11. Sınıfın 2. Dönemi ve 12'de okula gidemedim. ona rağmen 60 TYT 25 AYT yapabildim. Tek sınavda 176K sıralama yaptım ve şuan bilgisayar mühendisliği okuyorum.

Şurda 1-1.5 ay kalmış, oturup TYT konusu çalışmak bir şey katmaz. Gün içinde 2 deneme çözün, akşam da hangi konuda eksiğiniz varsa yine ucundan (derinlemesine değil) göz atarsınız. Deneme yaparak sorulara göz aşinalığı yapmanız lazım bu saatten sonra.

Top Bottom